Sunteți prea mici pentru asta.
în afară de a ieși afară, a vă ține de mână și a vă vorbi altceva nu văd ce poți face.
Pai sunteti impreuna sau nu? De ce mai esti timida? Cu cat timp o sa-l cunosti mai bine timiditatea o sa-ti treaca, banuiesc ca sunteti la inceput. El tine la tine enorm de mult? Lasa-l pe el sa iti arate asta primul, iar tu doar iubeste-l, pentru ca isi va da seama daca il iubesti cu adevarat. Nu trebuie insa sa exagerezi ca sa nu il sufoci.
Stie ca il plac.si el ma place.insa nici unul din noi doi nu facem primul pas
Frate, dacă nu scapi de această timiditate, vei ajunge rău. Rău de tot!
Şi, știu ce spun. Timiditatea mă doboară chiar şi pe mine.
Nu am ce sfat să-ţi dau, dar încearcă să-l cucerești încet pentru a face el primul pas.
Bine să vedem ce aş face eu. O zi de școală obișnuită, tipul de care îmi place să pe hol cu niște băieți (posibil, niște prieteni de-ai lui).
Trec pe lângă, îi zâmbesc şi îi zic bună.
Nu se întâmplă nimic, poate nu am fost destul de directă, încerc altceva.
Trec orele, şi e timpul să merg acasă.
Chiar la ieșire, mă întâlnesc cu el. Îi urez drum bun, şi îi spun încet "ne vedem mâine".
A doua zi, am un plan genial în minte. Îl voi face al meu!
Din nou acesta e în același loc ca în ziua anterioară, mă prefac că alunec pe hol chiar lângă el.
Acesta ar trebui să se uite uimit la mine, şi să mă ridice întrebându-mă dacă sunt bine.
Ok, până acum totul merge perfect.
Chiar dacă m-am făcut de râs, şi toată lumea îmi spune că sunt o împiedicată, măcar i-am atras atenția.
La sfârşitul orelor, îi spun că trebuie să vorbim. Rămânem puțin retrași de ceilalți şi îi spun DIRECT "știu că e o prostie, dar, eu m-am îndrăgostit de tine" şi îl sărut.
Acum că ştie sentimentele mele, totul e simplu.
Acesta este doar un plan pentru ca tu să-ţi dai seama ce ai de făcut în legătură cu acel tip.
Sper ca nu te-ai gandit sa te culci cu el pur si simplu spune-i-o in fata, o sa pierzi multe datorita timiditatii. funda?
Omg ce tactica tu ai merita funda doar pentru ca ai scris atat + diactice :O.
Nu am depus nici un efort să scriu acest răspuns, pur şi simplu am descris o idee de-a mea. Având în vedere că n-am ajutat-o nici măcar 2%, nu merit fundă.
Şi, tu chiar ai citit răspunsul meu?
Raspunsul tau *positivity *stecel mai detaliat.ms mult pentru efortu depus.te pup dulce:*va pup p toti
Draga mea pisicuță.
Stai calmă, nu am depus chiar atât de mult efort să scriu acel răspuns.
Pur şi simplu am făcut-o, pentru că mi-a plăcut întrebarea ta.
Dar, pentru a fi draguță, cu plăcere.