Atentie unui baiat eu poti atrage doar cu o privire fermecatoare si cu un zambet fermecator. Asta cred eu, adica asta ar trebuie o fata sa faca sa ma bage cel putin pe mine.
Daca nu vrei sa vorbesti cu el inseamna ca esti o fire mai timida, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa il bagi in seama, adica in ziua de azi se poate face rost de facebook sau de id-ul de mess, dupa care lui ii atragi atentia in momentul cand iti da add si atunci el singur te v-a baga in seama si asa te deschizi si poti vorbi cu el, totul vine de la sine... sper ca te-am ajutata. Funda? :*
Faza nu e ca sunt eu timida, ci ca el e genu' care face "caterinca", misto din orice fleac si de aceea imi e cam teama sa vorbesc cu el...
Asa este si genul meu sa fac "caterinca" dar doar pana la fete de acolo sunt serios in tot ce fac. Asa ar trebuie sa fie si el.
Am inteles, nu am stiut ca face caterinca. atunci nu stiu cum sa te ajut, poate ca ar fi mult mai bine sa vezi daca lui ii place de tine si sa faci si u caterinca cu el, in felul asta poate incepe sa te placa si sa iasa totul bine intr-un final, nu stiu zic si eu
fantasy01 întreabă: