Ar trebui sa-i faci cadou un gel de dus si un antiperspirant, daca e desteapta le va folosi...
Da-i o caramida si spune-i sa ridice mana cine nu miroase asa o sa se simta crede-ma,ce poti face,spune-i simplu,fata tu nu te speli, nu e bine sa mirosi in halul asta, toata lumea o safuga de tine, adevarul, ala doare dar te si trezeste
Muta-te mai departe de ea si o sa-si dea seama ca e ceva in neregula. :*
Ai putea sa pui pe altcineva sa ii spuna(cineva mai indraznet) SAU ai putea sa ii lasi un biletel anonim.
O, doamne! Asa am eu o colega de clasa. E destul de plinuta si nu cred ca a auzit de sapun. Stiu prin ce treci, stau aproape de banca ei si e un mare chin mai ales pe caldura asta. Daca ii spui, sigur se va simti jignita oricum ii vei spune asa ca spune-i direct.
"Inteleg ca-ti plac hamburgerii si shaorma, dar incearca sa adaugi putin sos de gel de dus sau sapun lichid in meniul tau zilnic"
Buuuna.
Doamne. Am si eu o prietena tot asa. E grasa rau.
Era iarna. Si am venit la mine acasa. Am stat vreo 3 ore in camera mea, dupa care a plecat acasa din motiv ca a sunat-o mama ei.
Dupa ce a plecat, am lasat 3 ore geamul deschis, am dat cu spray de camera, si tot mai era un iz de transpiratie.
Mama a numit-o odorizant
)
In orice caz, eu de ziua ei i-am facut cadou un set cu gel de dus si antipespirant de la Nivea.
Oricum, inca problema nu s-a rezolvat x_x
Incearca sa-i spui direct. Asa o sa fac si eu. daca o sa am curaj Nu vreau sa fiu nici nesimtita mai ales ca sunt buna prietena cu ea
Spune-i direct. Pentru ca, se pare ca nu merge cu ocolisuri :c
Bafta
Digital112 întreabă: