| BoOoMbOnik a întrebat:

Cum imi dau seama daca un inel este sau nu din argint? stiu ca daca nu e din argint dupa ceva timp se inegreste dar as vrea sa stiu acum nu pot sa mai astept.

Răspuns Câştigător
| Maryan_Voicu_1993 a răspuns:

Are stanta 925 sau 999 sau scrie cu el pe perete de lavabila si daca scrie negru e de argint happy

| BoOoMbOnik explică (pentru Maryan_Voicu_1993):

Mersi. da scrie 925 pe el. chestia cu scrisul pe perete nu am incercat, dar scrie pe el 925 si azi am fost si la un amanet si mi-a confirmat ca este argint.

| Maryan_Voicu_1993 a răspuns (pentru BoOoMbOnik):

925 inseamna caratele happy

Si cam cat inseamna? adica daca ai putea sa imi estimezi un pret

Cam cate grame are?

Pai... asta nu stiu. este un inel usor, normal, destul de subtire, nu este din acela gros si foarte greu. e usor. m-ar interesa sa imi zici cam cat a costat inelul 20, 30 de lei nu stiu preturile la argint si din asta m-ar interesa sa imi spui. este usor, un inel normal, destul de subtire

La amanet iti da 2, 3 lei pe gram la ag 925 happy asa nou cred ca e cam dublu, cam vreo 4

10 răspunsuri:
| AgathaRo a răspuns:

Are stanta 666, 777, 888 si 999. Tinicheaua se inegreste iar arginul nu. Argintul poti scrie pe perete si se imprima ca un creion grafic. De inegrit se inegreste putin incearca sa o cureti cu pasta de dinti si cu o periuta.

| raducuu a răspuns:

Du-l la un anticariat/amanet si iti vor zice ei sau la un magazin de specialitatebig grin

| BoOoMbOnik explică (pentru raducuu):

Dar asa nu pot vedea? adica scrie ceva pe el sau? niste numere? ca eu asa stiam

| HubbaBubbaEmm a răspuns:

Eu stiam ca argintul scrie pe perete, incearca si vezi. mi se pare mai simplu asa laughing)