Are stanta 925 sau 999 sau scrie cu el pe perete de lavabila si daca scrie negru e de argint
Du-l la un anticariat/amanet si iti vor zice ei sau la un magazin de specialitate
Dar asa nu pot vedea? adica scrie ceva pe el sau? niste numere? ca eu asa stiam
Are stanta 666, 777, 888 si 999. Tinicheaua se inegreste iar arginul nu. Argintul poti scrie pe perete si se imprima ca un creion grafic. De inegrit se inegreste putin incearca sa o cureti cu pasta de dinti si cu o periuta.
Mersi. da scrie 925 pe el. chestia cu scrisul pe perete nu am incercat, dar scrie pe el 925 si azi am fost si la un amanet si mi-a confirmat ca este argint.
Si cam cat inseamna? adica daca ai putea sa imi estimezi un pret
Pai... asta nu stiu. este un inel usor, normal, destul de subtire, nu este din acela gros si foarte greu. e usor. m-ar interesa sa imi zici cam cat a costat inelul 20, 30 de lei nu stiu preturile la argint si din asta m-ar interesa sa imi spui. este usor, un inel normal, destul de subtire
La amanet iti da 2, 3 lei pe gram la ag 925 asa nou cred ca e cam dublu, cam vreo 4
Eu stiam ca argintul scrie pe perete, incearca si vezi. mi se pare mai simplu asa )
anonim_4396 întreabă: