Din razbunare, si din nekaz ca l'ai refuzat, el sa simtit jignit.
nu il lua in seama, el e cel prost!
iti poate cere prietenia orikare alt baiat.
fundita?
Dar cine se crede, masculul alfa al turmei, barbatul fatal de nu trebuie sa fie refuzat de nicio fata?E probabil primul dintr-un lung sir de refuzuri
Asta ma intrebam si eu candva mi-a explicat un prieten cica din orgoliu, gelozie s-a ofticat ca nu ai acceptat si de-aceea te-a facut proasta
cred ca-i bine ca l-ai refuzat, se vede ca nici macar nu a tinut la tine cam nesimtit sa te faca proasta
Buna ai facut foarte bine pentru ca l-ai refuzat pentru ca daca acceptai crede-ma te folosea deci bine gandit. El te-a facut proasta pentru ca nu a vrut el sa se faca prostintelegi tu ce vreau sa spun.Vazant ca tu nu i-ai cazut in plasa, s-a ofticat atat de tare ca in loc sa se jigneasca pe el te-a jignit pe tine.Nici macar nu te merita este un nesimtit.Inca odata BRAVO ai procedat corect
Ala era chiar un nesimtit, daca intr-adevar tinea la tine intelegea si nu te jignea! Cred ca mai mult de ciuda ca nu ai acceptat a facut asa...
E un mare idiot. n-a suportat refuzul tau si a considerat ca jignindu-te se va razbuna...
Andrei67y5 întreabă: