| anonimspecial a întrebat:

Cum imi pot convinge mama sa imi cumpere ceva de care am chiar mare nevoie? Ideea este ca am avut de multe ori lucrul asta si s-a stricat pentru ca era de proasta calitate, iar acum acum vreau sa il iau de mai buna calitate si este putin mai scump. Si cand l-am avut ultima oara, tot nu voia sa mi-l cumpere, dar i-am promis ca va fi ultima data cand mi-l ia si nu o sa-l stric si... l-am stricat. Voi cum ati face?

Răspuns Câştigător
| gabriela15gabigaby a răspuns:

As incerca sa ii explic faptul ca proasta calitate a fost cea care a facut acel lucru sa se strice si i-as spune ca fiind indispensabil, trebuie sa fie si de mai buna calitate. Sincer as incerca sa prind un moment in care e intr-o dispozitie buna sau tocmai i s-a intamplat ceva fericit. Mult succes!

5 răspunsuri:
| Zatharra a răspuns:

Trebuie neapărat să fie în toane bune și să insiști. Până la o limită, dar să insiști.
Zici că i-ai promis că va fi ultima oară...Păi vezi, dacă știi că se ține de cuvânt; ce zice, aia face, nu că ar mai trebui să îi spui despre asta. Nu prea ai ce face aici.

| neutrino a răspuns:

In asemenea cazuri nu cred ca as mai putea avea tupeul sa mai cer ceva. Au nu au bani, imi place sa respect si munca lor.

| anonimspecial explică (pentru neutrino):

E vorba de un lucru care costa de la 5 lei la 30 de lei. Chiar si 200-300 de lei unu de fite, dar nu vreau asta

| NoNameqed a răspuns:

Pai ptoi incerca cand are o dispozitie buna, la mine merge mereu

| AnaRadu a răspuns:

Hei. Mai bine i-ai explica ca l-ai ales mult mai ieftin de fiecare data deoarece nu doreai sa dai mai mult pe el dar s-a aratat ca fiind de proasta calitate si nu asa cum te asteptai. Ca acum ai gasit undeva si are o calitate superioara si de data asta isi merita banii.