| AsgardianRULZ a întrebat:

Cum îmi pot face prieteni noi? Cunosc destulă lume, dar mă simt singur. Am câțiva cu care mă înțeleg bine, dar sunt prea puțini.

6 răspunsuri:
| Ketch a răspuns:

Mai bine să ai puțini prieteni, dar buni. Degeaba ești înconjurat de 1000 de ''prieteni''. Când îți va fi greu, vor uita de tine, și doar aceia cu adevărat buni prieteni, care sunt ''prea puțini'' vor fi alături de tine. Ce îți dorești? Prieteni cu duiumul cu care totul e super, dar uită de tine când ai nevoie de ei sau câțiva prieteni, dar alături de tine, indiferent ce-ar fi. Gândește-te la asta

| annempx a răspuns:

Mai bine cu mai putini prieteni, dar prieteni adevarati, decat multi prieteni si multi prieteni falsi.

| AsgardianRULZ explică (pentru Ketch):

Ăștia ai mei au fost mereu lângă mine când am avut nevoie de ei. Totuși, aș vrea și alte persoane prin jur.

| anamariarot a răspuns:

Învață să apreciezi ceea ce ai. E importantă calitatea, nu cantitatea. Eu am doar doi prieteni big grin

| WaterDrop a răspuns:

Considera`te norocos daca in toata viata ta, vei avea macar o persoana pe care sa o poti numi prieten adevarat.Majoritatea nu o au nici pe aceea.Restul sunt doar contacte cu care pierzi vremea.

| AsgardianRULZ explică (pentru WaterDrop):

Problema apare în momentul în care nu ai contacte cu care să pierzi vremea, ci doar prieteni. Totuși, știu că pe ăștia puțini mă pot baza oricând și o știu pentru că au fost acolo când am avut nevoie de ei.