anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum iti convingi parintii sa-ti ia un catelus?

245 răspunsuri:
| AlexUrasteIdiotenia a răspuns:

Pai trebuie sa promiti parintilor in timp ce ti degetele incrucisate ca o sa ai grija sa faci curat dupa el eeeee da cateodata mai faci si tu

| teodorcelnestiudor a răspuns:

Pai citestele Avantajele unui caine de pe http://bestblogtudor.blogspot.com/ si i vei convinge sigur!:))

| bebitsaa_4396 a răspuns:

Greu depinde de parintii
dar roaga-te d eiii c fata d puppy dog eyes catzelush laughing
daca nu mergee spune-le ca esti responsabila si ca iti doresti foarte mult cainele happy si ca no sa il neglijezi niciodata
dar s faci asta ca daca nu il vinde. laughing am patit asa cevabig grin
daca nu mere santajeazai. zile cas parintzi rai. ca nu mai vb c ei. findca nu te iubesc. si findca te plictisesti si vrei un catzelush sa-ti tina companie...(in caz c ai un frate sau sora mai mica/mik. spune-le ce vreti so tzin p [numele l sora sau frate]ca animal de companie? ) hai c si asta functzioneazalaughing
nu stiu. gandeste si u mai multe optziiuni dar incearca ce tziam zis eu laughing [fundita]

| GumitzaDePepene a răspuns:

Pai,ca sa ai un catelus este mai mult de munca(daca esti somnoros, lenes), deoarece trebuie la 6 dimineata sa te trezesti,sa il scoti la plimbare(eu sunt mai norocoasa am bichon metis si stau la casa,cand se cere afara doar deschid usa si o las sa plece prin gradina),trebiue sa te duci periodic la veterinar sa ii faci tot felul de vaccinuri antirabice, deparazitari, controale sa vezi daca nu are hernie.costa destul de mult,trebuie sa ii iei mancare adecvata,sa aiba apa la discretie,dar exista si o problema:daca esti la scoala si nu mai e nimeni acasa exista riscul de a face prn casa peste tot, de a zgaria usa, de a rontai diverse chestii etc.
cam astea trebuie sa le indeplinesti.
bafta!

| DeNyX a răspuns:

Pooii!big grin.

Te faci o fetita cuminte si responsabila!happy

Sincer nici mama nu m`a lasat sa aduc o pisica acasa.happy[[Birmaneza]]happy.:X.

Dar dup ce am adus o laughing.mi o facut niste crize si dupa s o acomodat cu ealaughing).tongue

acum nu mai are nici o problemalaughing!big grin.Doarme si cu ea in pat acum:X:X...Ii foarte draga>big grin

| kalisscoca a răspuns:

Puppy dog eyes

| Timmotey a răspuns:

Daca esti cuminte si iti faci curat in camera speli vase etc ( treburi casnice ) poate ca iti vor lua. fii copil cuminte

| florina7 a răspuns:

Buna trebuie sa faci ca in toate zilele sa iei numai 10 si sa faci curat sa le arati cat ii iubesti si cred ca va mergekisskiss

| spyke321 a răspuns:

In primul rand cauta o rasa de caini care sati placa. Mie imi place foarte mult rasa Pomeranian cauta informatii despre cainele careti place arata-le parintilor. Si nu numai atat, arata-le si poze cu catei respectivi astfel incat sa ii imbunezi.Si na vezi tu mai faci curat prin casa duci gunoiul faci mancare etc. Amintestele cand treceti pe langa un magazin de animale sa intrati...
Incearca, vei reusi cu siguranta big grin Numai ca daca stai la o garsoniera e cam greu de convins parintii... Dar multa bafta happy
La mine a tinut toate de mai suswinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Trebuie sa le dovedesti ca esti responsabila.Arata-le ca faci curatenie in casa...si ca fac tot ce zic ei.

Nu te pot sfatui prea bine pentru ca nici eu nu ii pot convinge pe parintii mei sa imi ia un catelussad

| puisor_8955 a răspuns:

Buna,in primul rand ataseaza-te de cel mai apropiat dintre parinti cu aceasta idee si discutati cat de mult te poate ajuta un catelus, arata ca esti responsabil si cel mai important roaga-te mult de ei! eu inca fac asta sa imi ia un catelus, sper sa mearga.
Bafta!

| puisor_8955 a răspuns:

Buna! In primul rand ataseaza-te de cel mai apropiat dintre parinti cu problema aceasta, discutati cat de mult var ajuta un catelus, si cel mai important roaga-i mult! Eu am incercat si a mers.Bafta!

| bellutsa28 a răspuns:

Buna scumpa uite eu iti dau cel mai bun sfat fa-ti temele invatati foarte bine si sa ai note bune la scoala si sa iti faci curatenie in scoala sa nu strigi la parinti sau sa ii enervezi daca faci asa dar nu credhee hee si dupa ii spui la mami tau asa :: Mami imi cumperi te rog frumos si mie un catelus? ca am sa am grija de el am sal curat toate cele ce o sa aiba nevoie si ai sa vezi ca o sa spuna DA

| nutu222 a răspuns:

Sa le pupi picioareleeee

| roby_9621 a răspuns:

Pai te rogi foarte mult la ei si le zici ca iti trebuie un partener de joaca care nu injura, care va fi cu tine mereu la bine si la rau.mult succes

| kittty a răspuns:

Hihappy si mie mi.am fost destul de greu sa imi conving mama sa imi ia caine, dar i-am aratat ca o sa fiu responsabila si ca o sa am grija de el, dar cu timpul o sa te saturi de el.[am caine de 2 ani, si uneori m.a satur de el]ps.nu`ti recomand sa iti ieilaughing

| bozonelpn a răspuns:

Eu ma prefak ca planghee hee

| melysa_5038 a răspuns:

Doar roaga-i.

| lacramioara_5074 a răspuns:

Eu imi conving parinti sa-mi ia un catelus prin faptul ca fac o fata de catelus si ii rog frumos.

| Valientin a răspuns:

Cand te duci undeva si vezi caini de vanzare tipi ca un copil de gradinita """"""MAMA VREAU CATELUSUL"""""""

| EmotionalKoma a răspuns:

Mie imi place raspunsul lui Sashalaughingrolling on the floor

| Scuturici a răspuns:

Buna! Nu trebuie sa le arati ca esti responsabil. Spunele sa ti-l ia pentru cateva saptamani. Se vor atasa de el si nu ar mai vrea sa il dea afara.
Eu asa am facutwinking succes!

| Ana_6759 a răspuns:

Vai de mine, cat m-am chinuit eu! Acum noroc ca am cont.Sasha ai o idee foarte buna cu psihologul.Eu merg si voi spune.Pe langa asta va mai dau o idee:Incercati sa va rugati in fiecare seara.Mult succes cred ca si eu voi reusi!

| Paula338 a răspuns:

Eu nu stiu am incercat dar parintii spun ca la bloc animalele nu sunt fericite, dar iti pot spune ca la tati [cel putin la al meu] nu merge, nu ei sunt cei mai sensibili, cauta si roag-o mult pe mama.

| 1234567891011isabelamaria a răspuns (pentru Georgiana_3439):

Te dai pe langa mama ta cand se joaca pe calculator si incepi sa oftezi, daca ea nu te itreaba ce ai contina sa oftezi pana te intreaba de ce oftezi. spune-i ca te simti singura si ca ai vrea si tu un prieten, sau si mai bine un catelus. daca nu functioneaza spune-i ca o s cicalesti asa mereu pana ce spune da.LA MINE MERGE MEREU!happy

| MabelPufulet a răspuns:

La mine nu merge frate am aceeasi problema vreau un border collie mascul dar eu o sa ma mut la vila in vara posibil dar nu mai am rabdare! si le arat caini pe net ma rog de ei mereu, plang etc dar sa moara bibi daca merge ceva, si cuminte am stat 2 zile n-a mers crying(( nu e correct! in timpul scolii nu pot sa am grija de el daca e pui! cine dracu sta cu el? deci trebuie sa mi-l ia neaparat in mai!

| lucia123 a răspuns (pentru anonim_4396):

Tu le faci reclama acum?

| Lurtz a răspuns (pentru Nume):

N-o sa mearga!

| Petreus_Aura_1975 a răspuns:

Poi...E foarte simplu! Dar pierzi cate ceva! Daca ai mai multe animale va trebui sa renunti la unul daca nu e mult mai simplu, stiu ca oricine are slabiciune la ceva ascult dupa ce vii de la scoala. singura sau din alte locuri singura faci plan cu prieteni sati aduca catelusul preferat ii duci pana acasa si surprise ai un catelusi sigur nu trebuie sa te lasi jos de la primul nu inventeasa o poveste cum ca l-ai gasit pe strada si ca te urmarit si este ca si altau

| Cocolino24 a răspuns (pentru Irina):

Spune-mi ce s-a intamplat asta as incerca si eu happy

Întrebări similare