anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum iti convingi parintii sa-ti ia un catelus?

245 răspunsuri:
| Ananas2 a răspuns:

Eu imi doream pisica si nu ma lasau.
intr'o zi, am adus o pisicuta cand nu era nimeni acasa, si nu au dat'o afara. au inceput sa o iubeasca si acum are aproape un an de cand am adus'o love struck

| ThE234mYUgeeeJHET a răspuns:

Daca vrei sa ii convingi trebuie sa le iei banii si sa iti cumperi singura si il duci in camera ta si parintii tai nu il poate vedea! Bafta!big grin

| Raluuuu a răspuns:

Fa curatenie in toata casa,asculta`ti parinti, nu uita sa nu iesi din cuvantul lor, daca nu functioneaza arata ca esti responsabila in mai multe feluri.nu uita: nu`i suparawinking

| BLuEeyeS_6703 a răspuns:

Eu sincer.nu stiu cum sa-i conving.
sad.si eu mi-as dori un catelus.dar am si un papagall.iar el imi tine lipsa catelului puppy dog eyes .deci...pe parintii mei nu ii pot conviinge.dar nu stiu daca uh vei putea pe ai tai smug.decii. sper ca sti care este punctul lor. Forte.[curatenia.sa iei note bune.bla bla bla]. atinge`i acolo smug tongue.si poate vor vedea ca esti intr-adevar buna pentru a avea un catel.sauu.poti sa le zici.sau sa le propui sa faceti un targ laughing tongue uh vei lua note bune.sau chestii.iar eii iti iau catel :X :

| gabryela_3987 a răspuns:

Pai...tine-te de capu lor, adica promite-le tot felul de chestii ( ca o sa ai grija de el :o sa-l scoti la plimbare o sa-l speli) arata-le ca chiar iti doresti un catelus happysper sa mearga big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am facut faza cu latratu, bogdane si parintii au inceput sa rada si fratemiu era sa faca pe el de ras ca m-am pus in camera lor in 4 picioare si am inceput sa zic Ham ham ham ham ham laughinglaughinglaughinglaughing

| ANONIM_5055 a răspuns:

Pai eu am un frate ma mare...si le-am tot aratat poze de pe net cu husky.si neam rugat de ei mai mult timp.pana la urma uchiul meu ia convins sa imi faca catelul cadou de ziua mea.

| jvEcu a răspuns:

"Mamiii / Tatiii te rog frumos,o sa am grija de el,o sa il 'educ', o sa fac curatenie in urma lui si o sa vezi ca sunt responsabila, te rooog! puppy dog eyes "

| lesslonleygirl a răspuns:

Ii pui in fata faptului implinit.Comanzi un caine pe net. cand vine acasa nu au cum sa zica nu. nu-i asa?

| ROXANA_9002 a răspuns:

Plangi si spui dif lucruri poate iti ialove struck

| anamaria_9127 a răspuns:

Aratale ca esti resposabila sa ai un animal de copanie roaga-i frumos spune-le catil doresti forte mult si sper sa fuctioneze si mai spune-le ca vrei unul pichinez.suces

| messimirceaa a răspuns:

Eu ma rog de 4 ani si nu imi iau caine in schimb mi-au luat o maimuta super|roaga-i insistent vreo 4-5 ani ajunge poate 1
daca parintii tai sunt mai buni si nu urasc animalele
fa treaba prin casa
pregateste micul dejun la pat
du gunoiul
spala vasele etc.
bafta!
P.S. sper sa iti iau unul.

| BrOnaJeu a răspuns:

Le faci pe plac,inveti, iei note bune, esti cuminte iar dupa ceva timp le cari rasplata.Succes;-)

| Dootzy a răspuns:

Si daca vrei sa ii cumperi jucarii, se gasesc la Kaufland si de caini si de pisici, si mancare de caini.

| Robert030 a răspuns:

1.prefate ca:esti mai mereu plictisit(a), te simti singur(a), esti nefericit(a).
2.(daca te intreaba de ce te comporti asa) spune-le ca ai avea nevoie de cineva care sa poata fi mereu cu tine,sa se joace cu tine, sa te inveseleasca, etc.(nu le spune ca vrei un catel sau o pisica pentru ca vor descoperi "jocul")
3. daca nu tine de prima oara continua tot asa pentru ca parintii nu suporta sa-i vada pe copiii lor nefericiti.
4. daca parintii iti spun ca ar face orice sa te inveseleasca spune-le de exemplu:mi-ar place sa am pe cineva care sa poata fi doar al meu,ca un animal de casa.
la care ar raspunde:ce fel de animal?
la care ai zice:un caine,o pisica,un hamster, un caine, un papagal.Am mentionat caine?
atunci parintii ar rade si din cauza fericirii ti-ar cumpara un caine

Sansele ca asta sa functioneze sunt cam de 70-75%
Sper ca va-m ajutat

| ingerasdragalas a răspuns:

Pai poti incepe prin ai arata poze cu rasa catelului pana o faci sa simpatizeze acea rasa... spune-i ca sunt foarte dragutzi...si ii poti invata sa nu faca pipi in casa.Atat.nimic mai multhappy
FUNDA?

| Bihter a răspuns:

Vii cu el acasa sai apoi incepi sa le spui povestiwinking asa am facut si eu laughing

| byby_3732 a răspuns:

Eu cred pentru a ii convinge trebuie sa insitati de multe ori si poate va merge la mine a mers. doar incercati si o sa vedeti ca imediat v-a functiona. alta metoda cititi o revista hannah montana si acolo spun cum sa obtii ce vrei.

| looveee a răspuns:

Pai... ce sa zic laughing trebuie sa ai grij de ei si sa dai dovada ca poti sa ai grija de ei o sa vezi cand o sa ai acel catelusi BAFTA PENTRU LUAT CATELUL

| elisarktis a răspuns:

Iei note bune

| Miley a răspuns:

Eu cand vreau ceva fac ochi de catelusipuppy dog eyes.
Mereu functioneazabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Trebuie sa aduci cat mai multe argumente.
tip: e distragtiv.o sa ai grija de el, e amuzant, toti care o sa vina o sa vrea sa se joace cu el, o sa il dresezi...etc.

| boss2002_6065 a răspuns:

Ce pl mea eu stau la tara si vad numai pisici.

| boss2002_6065 a răspuns:

Te ascunzi in mall iei poseta mamei ta si iei un ce ii asa greu a?

| stresat a răspuns:

Un caine reprezinta o mare responsabilitate. Nu e doar chestia ca e cainele simpatic si ai cu ce te juca. Pune in balanta toate lucrurile pozitive si cele negative venite odata cu acel caine. Esti pregatita sa il scoti de cel putin doua ore pe zi afara, ai timp sa te joci cu el, sa il hranesti, sa il dresezi poate, sa faci curat dupa el de fiecare data cand isi face nevoile? Daca stai la bloc si latra, nu o sa fie un chin pentru vecini si pentru ai tai? Daca dupa tot ce ti-am zis aici mai vrei inca sa ai un caine, atunci vorbeste cu ai tai ca de la egal la egal, si cere-le si lor parerea cu privire la caine. Daca e totul in regula, ar trebui sa te lase sa ai un caine. Succes.

| andragrigoras2000 a răspuns:

Roagai frumos,deseneaza mereu desene cu catelusi,mai varsa cate o lacrima,scrie pe o foaie nume de catelusi si fa iun asa fel in cat sa fie vazuta de parintii tai,compune o melodie despre ei, ia-ti un catelus de plus.
n ucred ca va fi ales raspunsul meu dintre toate cate sunt, dar macar am incercat.

| BlugiStramti a răspuns:

1.Spui ca iti iei unul din banii tai
2.roago frumos si spune-i ca nu o sa iti mai cumperi nimic jucari si chestii dinastia ca o sa dai banii doar pe catel si atat

| maria_6026 a răspuns:

Cumparati din alocatie o planta si ai grija de ea: udo cand este necesar, ofera-i o cantitate potrivita de lumina si caldura, stergei frunzulitele de praf, pentru ingrasaminte esti libera sa folosesti coji de oua pisate, rumegusul care ramane dupa ascutirea creionului, fi liber sa explorezi chiar si in propriul wc, ia cu o lopatica cantitatea de ingrasamant natural si nu te sfii sa o folosesti la planta...cu toata seriozitatea acesta este adevaratul ingrasamant natural si cum cel de vaca nu-ti e la indemana folosestel pe al tau, apoi ei sigur o sati ia un catelus...anuntama cum il va chema

Întrebări similare