| xRaduC a întrebat:

Cum ma bag in seama cu cineva pe FaceBook CORECT?
De o saptamana m-am tot gandit daca sa o adaug sau nu si pana la urma mi-am facut curaj si i-am dat friend request. Acuma intervine partea a doua: nu imi accepta, dar nici nu imi da refuz... A ramas doar pe "Friend Request Sent".
Oare ar trebui sa ii scriu mesaj, ca sa imi accepte mai intai cererea? Sau trebuie sa le dau acele "aprecieri" la poze (nu mi se pare corect, ba din potriva, chiar jenant, dar intreb, poate asa se face)?
As intentiona sa o cunosc mai bine pe fata, dar imi vine practic imposibil cand nu pot comunica cu ea deloc! Sunt dispus sa o cunosc si in realitate (e de la mine din liceu, insa nu ne-am mai vorbit niciodata si e prima data cand aflam unul de existenta celuilalt). Iar daca imi place si ei de mine, poate facem sa ajungem mai mult decat prieteni, cu timpul. happy
Am si fosti colegi aflati cu ea in clasa, dar nu vreau sub nicio forma ca ei sa ma ajute in asta, vreau sa imi asum in totalitate raspunderea in cazul in care nu ar fi sa mearga bine.
Va rog, nu fiti rai, sunt incepator in treaba asta! Iar cei care sunt doar sa faca misto, ii rog sa paraseasca subiectul fara sa mai spuna nimic! Astept sugestii si metode cat mai politicoase si dragute de a aborda pe cineva prin intermediul internetului. Multumesc!

2 răspunsuri:
| CrinaMaria01 a răspuns:

Hei! Eu nu cred ca ar trebui sa bagi cu tona aprecieri la pozele acelei fete. (Asta o sa arate ca esti chiar disperat si s-ar putea ca fata sa faca haz de necaz de tine, ma rog, asta depinde de comportamentul fiecaruia). Daca vrei sa vorbesti cu ea, poti incepe conversatia cu un simplu ''hei'', ia-ti inima in dinti si fii doar tu insuti!winking

| xRaduC explică (pentru CrinaMaria01):

Deci, nu e nicio problema daca vorbesc cu cineva de dinainte de a-mi accepta cererea? (vorbesc serios xD)