| Luannah a întrebat:

Cum o pot convinge pe mamamea sa ma lase sa dorm maine la prietenul meu fara sa se gandeasca la prostii big grinOricum sunt pe stop, dar totusi ce scuza sa bag? Ca ne uitam la un film ca ce? straight faceVa roog, trebuie s-o intreb peste jumate de ora chiar mai putin, care ma ajuta si merge scuza ii

9 răspunsuri:
| lacrimanegru a răspuns:

In primul rand nu ti ai spus varsta. sau daca stie mama ta ca ai sau nu relatii sexuale. daca stie zii adevarul daca nu zii ca dormi la o prietena

| Doηηa a răspuns:

Și tu la ce ai vrea să se gândească mă rog?

| F4ng a răspuns:

Daca relatia cu el dureaza de mult timp si e ceva destul de serios iar mama ta stie spune-i ca lau pus parintii lui sa te invite la cina, un film putina barfa pentru ca vor sa te cunoasca. Dar daca nu gaseste pe cineva de incredere preferabil cea mai buna prietena si spune-i sa te acopere iar mamei tale ca te duci sa dormi la ea.

| Luannah explică (pentru F4ng):

Nu,eu ii spun ca dorm la el.Are un frate geaman care ar eu prietena si ii zic ca vine si el si pr lui si ne uitam la un film big grinDar nu stie ca am, facut sex sau asa.Am 14 rolling eyes ani...In fine, lasa, vad eu cum facstraight face

| Luannah explică (pentru Doηηa):

big grinSa se gandeeasca ca stam cumintei in pat big grinDesi ea stie ca nu pot sa dorm decat pe la 4 dimineata si dorm ziua intreaga straight faceDeci va crede ori ca il tin pana dimineata la taclale sau alte rolling on the floor ori ca ma voi plictisi asa singurasadtristsadDe fapt... laughing cred ca daca adoarme il scol eurolling on the floor cu apa, daca adorm eu ma scoala el cu "apa" laughing

| F4ng a răspuns (pentru Luannah):

Uite spune-i ca esti invitata la o colega de care stii sigur ca n-are cum sa dea la o petrecere asta trebuie sa mearga.

| Luannah explică (pentru F4ng):

Nu m-ar lasa la o petrecerewinkingMai bine zic ca ma lasa sa dorm la el rolling on the floor

| F4ng a răspuns (pentru Luannah):

Nu stiu ce sa-ti zic atunci pentru ca tu iti cunosti mama si tu stii cel mai bine cum reactioneaza la anumite lucruri. Oricum cu siguranta vei gasi tu ceva.

| ÎmiPlaceDeMăta a răspuns:

Cu "apă". Hai că ești tare laughing