anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot convinge sa fac pe cineva sa ma lase in pace?
Nu e o persoana rea, dar de o vreme ma foloseste pe post de jucarie umana. Nu imi place.

Nu vreau sa implic pe nimeni in asta. Deci nu are rost sa incercati sa ma convingeti.

11 răspunsuri:
| WaterDrop a răspuns:

Spune`i in fata ca ti-a ajuns, si de acum incolo il/o vei ignora si chiar asa sa faci pe viitor. Explica`i ce te supara si daca nu inceteaza, te va pierde ca prietena.
Asta gandind ca te referi la o persoana care este in anturajul/jurul tau si nu despre o relatie.

| ALittleDeath a răspuns:

Um, de ce trebuie sa o convingi sa te lase? Atata timp cat nu ii acorzi atentie nu te va putea deranja. Nu mai reactiona la gesturi.

| FataȘarpe a răspuns (pentru ALittleDeath):

Nu e atat de simplu...

| ALittleDeath a răspuns (pentru FataȘarpe):

Atunci, punch his face!

E dublu cat mine. Ma pot bate, dar cu egali.

| pufulescu a răspuns:

Iubitul este, nu? Dar cum te obliga sa ii acorzi atentie, cum te face sa vii la el? Poate acolo gresesti, faptul ca raspunzi cand te baga in seama.

El este ca un fel de dadaca pentru mine. Si singurul "prieten" al meu. MEreu dupa scoala trebuie sa stau 4 ore cu el (motive deiverse, mereu cand eram singura intram in belele). Si e destul de complicat. Toti il considera mai bun ca mine, de respect nici nu mai spun. Deci e intre noi. Si chiar nu mai vreau sa continuie... asta... Lucrurile au luat o intorsatura nasoala.

| pufulescu a răspuns (pentru FataȘarpe):

Am inteles acum! A inceput sa practice jocuri sexuale cu tine. De asta mai zilele trecute ai pus din senin o intrebare despre pastila de a 2 a zi. Cred ca nu ai sanse sa scapi de sub influenta lui fara a implica pe cineva din afara, adica fara a povesti sub vreo forma ce se intampla. Deci chiar nu vad cum altcumva ai putea refuza sa mai ajungi in prezenta lui. Bine e sa treci la treaba cat mai repede, te poate lasa gravida sau te poate influenta pana ajungi sclava lui sexuala, adica ai sa ajungi sa iti placa la propriu ceea ce iti face.

| FataȘarpe a răspuns (pentru pufulescu):

Mersi mult. PAna la urma cred ca am scos- la capt. Il am la mana cu mai multe lucruri, desi e destul de greu ca trebuie sa fiu atenta.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Ignoranta.

| MistretulPufos a răspuns:

Ii spui frumos sa te lase in pace, il eviti sau il mananci ca un sarpe