Hmm...nu prea tin la o relatie acest gen d baieti
daca vrei sa cuceresti p unul din ei cred ca ar trebui sa fi atenta la mai multe chesti felul in care t imbraci, in care vb km tot
astia sunt km pretentiosi sh d obicei nu prea tin d o relatie
mai bine concentreaza ti atentia asupra unui baiat simplu, simpatic care poate sa iit ofere iubire sh care t poate iubii pentru ceea ce esti
si nu este nevoie sa t prefaci pentru asta
mult succes
Fiind tu insati. Insa acum eu te intreb, asta iti doresti tu? Si ce inseamna pentru tine smecher si rebel? Adica, imaginea asta a lui e intr0un sens bun?
Nu te-as sfatui niic macar sa incerci pentru ca astia ''shmekeri'' te lasa cu buza umflata cand ti-e lumea mai draga...
Si eu sunt intr-o situatie asemanatoare si nici eu nu stiu ce sa fac...
momentan incerc sa fiu eu insa-mi si parca merge.
nu ma dau smechera dar ma bag si eu in seama asa incat sa ma observe si sa imi dea atentie
incerc sa dau semne ca il plac...semne nu prea evidente.
asa poate va face el un pas...
asta poate te va ajuta
bafta >
Fi tu insati, nu incerca sa fi ceea ce nu esti pentru ca daca o sa ajungeti la o relatie isi va da seama cum esti tu de fapt.
beba scuze ca te contazic dar nu toti te lasa, eu stau cu un smecher de 3 ani si anul asta facem nunta, nu toti sunt asa daca te iubesc cu adevarat nu te vor lasa, pentru restul lumii vor ramane smecheri tot timpul dar pentru tine va ramane mereu omul care te iubeste, care are grija de tine si care te apara(de altfel cum sunt toti barbatii cu prietenele, nevestele lor)
intr-un fel ii bine sa ai un smecher langa tine (nu baietasi din astia care fac pe smecheri si de fapt sunt...nimeni)
Acest fel de baiat este mai q nasu pe sus o s afie atent q cine umbli si cum arati pe el asta il interezeaza... asa sunt multi... dar au fite... si u cred ca vrei sa fi q el sa fi mai remarcata k el are multi prieteni si chiesti din astea... dar oricine se schimba pana si un vagabont te poate iubii numai daca si u ti la el enorm de mult si ii arati asta depinde unora nu le pasa de chiestia asta. asa ca ai grija...mult noroc
Eu am avut parte numai de dinastia cat pare d complicat pe atat e de simplu.niciodata sa nu te arati prea interesata de unul, lor le place sa vaneze, nu sa fie vanati,, trebuie sa le starnesti interesul putin,, apoi lasa-i pe ei sa-si faca treaba,, lasa-te cucerita.intotdeauan o fata care pica mai greu e mai apreciata decat una care se lasa usor sau mai ales se oferasingura sper ca ti-a folosit la cv sfatul meu,, pentru mai mte infor ma gasesti pe sweetly.girl pup:*
Si eu sunt tot in situatia ta si sunt si la scoala cu el si in fie care pauza ies sa-l vad si a aflat ca mie imi place de el si cand ies iese si el si cand se uita la mine ma uit si eu la el si pana la urma cred ca si el ma place dar se da shmeker in fata mea ca sa nu imi dau seama ca ma place
anonim_4396 întreabă: