Daia rosi iti da la fiecare 4 nivele de ex acum ai lvl 2 o sa iiti da la lvl 6 si de aia galbeni... vinzi fructe. pls funda
Deci, sunt foarte multe variante, dai acolo la hi5 pe,, castiga monede'' si iti apare ori,, flirt'' ori,, games'' si dai pe,, instaleaza bara hi5'', dupa ce o instalezi iti da coins(monede hi5) apoi transferi pe barn buddy siti da bb, sau faci cupe la flori(orhidee-1000bb), sau daca trimiti 1 euro sau 2 dupa tel... fundita?
Păi,poți să-ți cumperi animale Cum ar fi la vacă, porc, oaie, cal . Mi se pare că primești 300 de credite la trofeu, apoi poți face trofee la flori, plante.De exemplu, dacă ești la nivelul 54, atunci primești orhidee, la trofeu iei 1000 de credite, la fel ca la și trandafir. Eu le-am făcut deja. Mai am trofeele de făcut la struguri, portocale, nuci de cocos și la merge la care m-am apucat deja. Sunt la nivelul 174. Până acum am fi trebuit să am 10000 și ceva de credite, dar mi-am luat măgar maro și mamă-cangur. Cel mai bine e să faci trofee la flori, pentru că acolo iei cele mai multe credite.
Asculta aici. Lasa toate prostiile care iti zic "astia". Ca sa faci bani rosii exista doar 3 modalitati. 1. Cand treci primele nivele iti da pana la 2000 si ceva. Eu sunt la level 52 si nu am mai primit de atunci. 2. Cumparati animale si fa cupe. (medalie alba, rosie, albastra si cupa si vei primi 300 credit sau depinde. Cam in jur de 300 ) Iar a 3 modalitate e sa bagi de pe telefon. Platesti si iti bagi monede pentru hi5 iar din monezile alea iti cumperi credit. Sper ca te-am ajutat.
Asculta aici . Lasa toate prostiile care iti zic "astia" . Ca sa faci bani rosii exista doar 3 modalitati . 1. Cand treci primele nivele iti da pana la 2000 si ceva . Eu sunt la level 52 si nu am mai primit de atunci . 2. Cumparati animale si fa cupe . (medalie alba, rosie, albastra si cupa si vei primi 300 credit sau depinde . Cam in jur de 300 ) Iar a 3 modalitate e sa bagi de pe telefon . Platesti si iti bagi monede pentru hi5 iar din monezile alea iti cumperi credit . Sper ca te-am ajutat .
Acel credit ti-l da uneori dupa ce treci un level. Eu am level 12 si 4000 de credits din aia rosii. Bafta! Sper ca te-am ajutat!
Trebuie sa faci cupe in recolta de legume sau flori, atunci iti dau credite ...sau poti cumpara credite de pe telefonul mobil! By3
♥•ßyencuţa•♥ întreabă: