Daia rosi iti da la fiecare 4 nivele de ex acum ai lvl 2 o sa iiti da la lvl 6 si de aia galbeni... vinzi fructe. pls funda
Acel credit ti-l da uneori dupa ce treci un level. Eu am level 12 si 4000 de credits din aia rosii. Bafta! Sper ca te-am ajutat!
Asculta aici. Lasa toate prostiile care iti zic "astia". Ca sa faci bani rosii exista doar 3 modalitati. 1. Cand treci primele nivele iti da pana la 2000 si ceva. Eu sunt la level 52 si nu am mai primit de atunci. 2. Cumparati animale si fa cupe. (medalie alba, rosie, albastra si cupa si vei primi 300 credit sau depinde. Cam in jur de 300 ) Iar a 3 modalitate e sa bagi de pe telefon. Platesti si iti bagi monede pentru hi5 iar din monezile alea iti cumperi credit. Sper ca te-am ajutat.
Asculta aici . Lasa toate prostiile care iti zic "astia" . Ca sa faci bani rosii exista doar 3 modalitati . 1. Cand treci primele nivele iti da pana la 2000 si ceva . Eu sunt la level 52 si nu am mai primit de atunci . 2. Cumparati animale si fa cupe . (medalie alba, rosie, albastra si cupa si vei primi 300 credit sau depinde . Cam in jur de 300 ) Iar a 3 modalitate e sa bagi de pe telefon . Platesti si iti bagi monede pentru hi5 iar din monezile alea iti cumperi credit . Sper ca te-am ajutat .
Asculta aici. Lasa toate prostiile care iti zic "astia". Ca sa faci bani rosii exista doar 3 modalitati. 1. Cand treci primele nivele iti da pana la 2000 si ceva. Eu sunt la level 52 si nu am mai primit de atunci. 2. Cumparati animale si fa cupe. (medalie alba, rosie, albastra si cupa si vei primi 300 credit sau depinde. Cam in jur de 300 ) Iar a 3 modalitate e sa bagi de pe telefon. Platesti si iti bagi monede pentru hi5 iar din monezile alea iti cumperi credit. Sper ca te-am ajutat.
♥•ßyencuţa•♥ întreabă: