| PotatoeCreed a întrebat:

Cum pot fi mai placut de ceilalti,nu ma refer la faptul cu gesturile frumoase si d-astea,ma refer sa fiu mai mult "chemat" de ceilalti peste tot,de exemplu la o petrecere sa spuna X vino aici, mai tii minte asta,etc.
*Nu stiu daca m-am exprimat corect, dar vreau sa spun cum fac sa fiu mai "popular"

Răspuns Câştigător
| devilshelp a răspuns:

"Sa fii popular" vine cu foarte multe riscuri. In primul rand nu o sa ai niciun prieten real, in al doilea rand nimeni nu va mai da 2 bani pe tine dupa ce termini liceul si sunt mai multe. Daca esti gata sa iti lasi prietenii vechi si adevarati pentru un titlu atunci continua sa citesti. Vorbeste cu toata lumea, nu sta doar cu un grup de prieteni. Invita pe afara mai multa lume, chiar daca nu sunteti asa apropiati. Fii bogat ca sa poti sa le faci cinste tuturor pentru ca da, asa tii "prietenii" aproape happy Lasa chestiile astea si bucura-te sa ai prieteni adevarati si sa nu fii judecat pe oriunde mergi

1 răspuns:
| PotatoeCreed explică (pentru devilshelp):

Ma,as putea spune ca sunt putin popular din cauza lu frtm care il stie tot orasul aproape, dar eu am alta problema, timiditatea.La popularitate ma refer ca sa fiu mai mult chemat de ceilalti oriunde, nu un fake.