| naviDIabLO a întrebat:

Cum pot hipnotiza o persoana in asa fel incat sa faca exact ce ii cer eu?

24 răspunsuri:
| iulya_3792 a răspuns:

Cu un medalion, il lasi sa se miste si il faci sa se culce.

Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
| Alisa a răspuns:

Uita-te in ochii ei smug nu numai ca o vei hipnotiza, dar o vei da pe spate.

| MidnightLady a răspuns:

Oare ai postat sub efectul hipnozei?

| oky a răspuns:

Simplu. Nu poti.

| remus a răspuns:

roga persoana sa faca pe hipnotizata rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor

| Malvina24 a răspuns:

Aici inveti sa hinotizezi persoane! bafta:

http://www.oferta.ro/....../hipnotiza

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ii soptesti in somn ce vrei sa faca a doua zi

Alte răspunsuri
| Mufiiinel a răspuns:

Iulya, doar cu un medalion asa. oarecare? raised eyebrows
nu, nu cred. hai ca scot si eu ceasul de buzunar si oh go on nu adoarme nene`

| vasile_6498 a răspuns:

Iti zic eu secretu e adevarata chestia cu medalionu dar mai tb sa zici niste cuvinte cheie care adoarme creieru iar eu alea nule stiu dar stiu altfel faceam cu veri mei si chiar mergea iti tb un medalion si o voce blanda si melodioasa si foarte multa incredere deci ca si in desene sau in file zici uita-te la medalion sil dai in stanga si in dreapta de acolo cu vocea melodioasa zici relaxeazate stai relax tot ce trebuie sa faci e sate uiti la medalion dupa un timp creieru e extenuat atucea cand vezi ca a adormit ai zici cesa faca si cand sa faca multa bafta la mine a mers si sa stii nu-i pune sa mearga pe casa sau pe gard si zi la final vei uita totu in afara de ce vrei sa faca

| Planta55 a răspuns:

Http://www.tutoit.com/cum-sa-hipnotizezi-o-persoana-partea-i/ fa-l sa se uite la asta ce se roteste 40 - 1min si 20sec si gata!

| Parasca_Sorin_1966 a răspuns:

Daca faci persoana sa fie absolut convinsa ca ai un cont al naibi de..."gras"...atunci ar face orice ii vei cerewinking

| Codo98 a răspuns (pentru vasile_6498):

Ce fel de medalion trebuie?

| serbanmarius00 a răspuns:

Cred cã unii dintre Dumneavaostrã iubiţi cititori, veţi dori sã deveniţi hipnotişti, nu e greu deloc. Şi eu am ãnceput tot „babeşte". Şi nici nu aveam la îndemânã atâta „literatura de specialitate" cât v-am oferit eu în acest volum. Vã spun cum sã procedaţi, cum am procedat şi eu. Pentru început gãsiţi-va un prieten care consimte sa fie „cobai", la prima Dumneavoastrã experienţã de „viitor maestru într-u ale hipnozei". Gãsiţi o camerã izolatã, în care sã nu intre nimeni, care sã aiba o luminã difuzã, nici într-un caz nu una scaldatã de razele soarelui. În acea camerã sã nu pãtrundã zgomote puternice, tranvaie, sirene de fabrici, cineva sã dea cu aspiratorul. Trebuie sã aveti în dotare cel puţin un scaun cu spãtar dacã nu un fotoliu confortabil. De ce un scaun cu spãtar mã veţi întreba; fiindcã subiectul adoarme şi sã nu-i bãlãbãnescã capul. În prealabil trebuie sã învãţaţi pe de rost „formula magicã". Adicã cu ce începeţi inducţia hipnoticã. Eu am învãţat hipnoza pe cînd eram stdent la politehnica din Cernãuţi, Gheorghe Asachi, şi concomitent pedagog la intenatul liceului de bãieţi Aron Pumnul de pe „Bukovina gasse" (Uliţa Bucovina). „Profesorii" mei era elevul Cernei dintr-a şaptea şi elevul Mãnescu dintr-a opta, ei hipnotizau copii din internat. Ei m-au învãţat „furmula magicã" care era:
Te cuprinde o dulce moleşalã
Corpul devine greu
Nu mai poţi vedea limpede
Pleapele-ţi sunt grele
Şi ochii ţi se închd
Nu mai poţi rezista somnului care te cuprinde!
Trebuie sã dormi, închide ochii şi dormi
Norocul meu a fost ca subiectul meu, un bãeţaş de vreo 12-13 ani, a adormit ca un pui de gãinã de la primele fraze. Eu la început eram emoţionat şi speriat: „Da dacã nu adoarme, ce mã fac?", dar subiectul meu a fost şi a rãmas ca cel mai bun subiect al meu. Ţinuta dumneavoastrã nu trebuie sa fie abracadabrant ca un hipnotist de circ, însã corectã. Nu poţi hipnotiza dacã eşti în slip sau în cãmaşe de noapte. Nu trebuie sã exali mirosuri neplacute, usturoi, ceapã, tutun. Limbajul sã fie calm, dar hotãrît. Niciodatã sã nu spuneţi : ‚voi încerca", asta înseamna şi poate „nu voi reuşi".
Cu subiectul meu preferat, care din pãcate era bîlbîit sau mai bine gîngav, cred cã îl chema Dãnuţ, am ajuns la performanţe dedreptul uluitoare. Putea sã-mi spunã cine era în camera vecinã, fiind cu ochii închişi şi neauzind nici un zgomot. Era un elev eminent, premiantul clasei. Dãnuţ ajunsese sã-mi vada aura din jurul capului. El îmi spunea ca atunci cînd îl hipnotizez şi numai cînd îl hipnotizez, vede la tîmplele mele o luminã difuzã albãstrie. În cuprinsul acestui volum mai povestesc despre primele mele experienţe în hipnozã. Cernei, era un bãiat normal, voinic, cam cit mine care aveam atunci un metru optzeci, însã Mãnescu, avea nişte ochi migdalaţi, ca un oriental, din care cauzã bãieţii l-au poreclit Fu Man Ciu.
Ce vã sfatuiesc. Eu voi da în acest volum mai multe metode de inducţie, cea mai simplã e metoda lui doctor FLOWERS pe care o expun amanuţit. Dupã ce vã experimentţi încercaţi şi alte metode.
Vã garantez cã veţi reuşi şi bucuria mea cea mare ar fi sã am şi cîţiva urmaşi Hipnoterapeuţi, fiindcã eu vã pun la dispoziţie toate elemntele. Aşi dori sã ajungeţi sã faceţi tãmãduiri, care iarãşi este nemaiânchipuit de simplu. Dupã ce am fãcut prima tãmãduire, m-am crucit singur, nu-mi venea sã cred, cã am reuşit sã fac aşa ceva.
Şi acum:
SPOR LA TREABÃ!

| RTDRomania a răspuns:

Aici poti gasi ce vrei sper ca te-am ajutat, salut.http://www.carte.prohypnosis.co.uk/

Alte răspunsuri
| cristi20029 a răspuns:

Trebuie neaparat medalion?

| Mai_MUlt_Mary_Shi_1995 a răspuns:

Parerea mea este ca nu prea poti sa! hipnotizezii.,! pe cineva,! big grin asa pur si simplu!winking bafta in continuare!

| Dadana a răspuns:

Cred ca te-ai uitat prea mult la filme. Desi ceea ce spui tu e posibil, nu e nici pe departe usor (ca daca ar fi ai vedea asa ceva pe toate drumurile). Pe scurt ai nevoie de multa experienta si de niste cunostinte cel putin elementare despre hipnoza. Daca vrei sa inveti cum poti hipnotiza efectiv pe cineva, arunca o privire pe www.aflasecrete.ro

| Ascela_Nilatac_Nirolf_1992 a răspuns (pentru serbanmarius00):

O sa incerc, mai ales partea de vindecari, sunt asistent medical si imi asum multe lucruri iar mama mea are niste dureri cumplite din cauza unorafectiuni ar fi super sa o pot scapa macar putin

| RM_Marian_1998 a răspuns:

Imi puteti spune cum pot himnotiza o persoană? Ce cuvinte trebuie să ii spun ca să adoarmă. si să il aduc la realitate inapoi

| Denila123 a răspuns (pentru vasile_6498):

Chiar este adevărat?