| an00nnim21 a întrebat:

Cum pot să aflu dacă cineva îmi urmărește telefonul? adică pot avea aplicație în el și după să fie ștearsă? sau cum știu de controlul parental și chestiile astea?

9 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Nu iti urmareste nimeni telefonul, in viata reala nu e ca in filme, hai sa fim seriosi.Nu cred ca esti vreo persoana importanta precum presedintele sau altcineva incat sa merite atata efort.laughing

| an00nnim21 explică (pentru dullcat):

Voiam mai multe detalii despre anumite chestii de mai sus, și nu nu sunt cineva important, dar aveam nevoie să știu, și încă am, doar ți ai pierdut vremea dând acest răspuns

| dullcat a răspuns (pentru an00nnim21):

Detalii despre ce anume? Daca parintii tai iti controlau telefonul ai fi stiut, pentru ca ai fi intalnit restrictii pentru anumite siteuri deocheate si asa mai departe, nu? Optiunea se poate verifica din telefon, daca e activata, dar poate fi oferita direct si de firma de telefonie la care aveti abonament.

| an00nnim21 explică (pentru dullcat):

Stai calm/a nu intru pe site uri din alea deci nu aș fi știut și la telefon nu apare ca e dar tot îmi dau senzația ca mă urmăresc și n au încredere deși nu ascund nimic, și dacă as avea control parental la ce ar avea mai exact acces? ar putea să mi vadă conversațiile după whatsapp, ig și celelalte? acces la galerie sau orice aplicație am în telefon?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Reset to factory si gata

| darrio2007 a răspuns:

Nu iti urmareste nimeni telefonul decat dacă ai fi vreun James Bond reîncarnat.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu stii si nu poti sa afli, mai ales daca parintii au platit un serviciu ca sa te poata controla, evidnet ca nu-ti vor spune.

Incearac sa fii un copil ascultator si sa nu-ti faci conturi pe site-uri sau formuri pentru adulti si nici sa conversezi cu necunsocuti, ca sa nu ai motive sa te mai ingrijorezi sau sa dai de necaz.

| an00nnim21 explică (pentru Violleta2022):

Aveau nevoie de telefonul meu pentru a face asta sau o pot face chiar dacă nu l au avut?

| Violleta2022 a răspuns (pentru an00nnim21):

Nu-i nevoie de telefon, fiindca toate datele tale si conexiile sunt facute in "cetrala" firmei de telefonie, la care aveti abonamentul telefonic, ei au acces la tot, de acolo se pot pune restrictii, urmarire, samd.