Eu cred ca inaltimea ta este optima pentru varsta pe care o ai si de altfel probabil ca ai auzit ca, esentele tari, se tin in recipiente mici.
Dezvoltarea fiecarui individ se face in ritmul propriu si nu prea poate fi influientata. Desigur ca, poti sa faci si sport care ar ajuta sa te dezvolti armonios, insa nu prea cred ca, practicand baschet spre exemplu, vei creste spectaculos in inaltime, poti in schimb sa-ti dezvolti frumos muschii, sa ai un tonus general bun si sa ai o energie vitala debordanta.
Ai timp suficient sa cresti pentru ca acest lucru inceteaza doar in jurul varstei de 20 de ani, desigur ca ma refer la crestere.
Nu trebuie sa te simti in inferioritate doar pentru ca ai o inaltime mai mica decat colegii din clasa ta. De fapt nu esti de loc mica de inaltime, asa cum iti inchipui tu. Cred ca stii ca mari oameni au fost de talie mica (Stefan cel Mare, Naploleon etc), dar lumea a auzit de ei si "traiesc" de fapt si astazi, cu toate ca din punct de vedere material, existenta lor a incetat de secole.
Poti fi mare, poti fi remarcat prin ceea ce faci tu ca om, ca individ si acest lucru este foarte important si ar trebui, in principal, sa-ti canalizezi energia pentru acest lucru, deoarece acum este varsta acumularilor si vei constata ca, de tine depinde daca cei din jurul tau te agreaza asa cum esti tu, indiferent daca esti de o statura impozanta sau esti un om de talie medie. Fiecare dintre noi suntem unici in felul nostru si ce este important ca, trebuie sa ne iubim asa cum ne-a creat natura, deoarece daca noi ne iubim pe noi insine, sigur este ca ne vor iubi si aprecia si cei din jurul nostru.
Sa cresti "mare" si sa fii fericit (a).
Daca esti baiat ai rabdare pentru ca abia acum incepe perioada de crestere ori cum joaca si tu un baschet ceva
Practica un sport cum ar fi baschet, volei, etc.cu siguranta te vei inalta.succes!
Si noi avem o fata in clasa la fel, si s-a dus la volei si acum e mai inalta decat mine si e mai mica si la ani decat mine.
Pentru 14 ani, 1, 60 e chiar bun, dar, ca sa cresti in inaltime, trebuie sa practici sport cum ar fi volei sau basket!
Nu trebuie sa te simnti aiurea ...eu cred ca si d baieti/fete e vba aici nu numai d colegi... e normal ca la 14 ani sa ai un 1.60 p parcurs te vei inaltza nu asta e problema la o fata...sau baiat nu stiu ce esti in fine...nu inaltimea conteaza...trezeste-te buayy... c n`bby baftaaa:*
Nu dispera, multi au o evolutie mai rapida dupa care stagneaza, altii sunt invers. Dar o solutie exista, daca prctici baschet, volei si inot, corpul tau se va modela surprinzator. Mai ai pana pe la 19 ani de crescut destul. BAFTA.
Nu ar trebui sa te simti in inferioritate. dimpotriva ar trebui sa te simti unica deoarece esti singura mai pitica...iesind in evidenta
Basket sau inot.iti zic din proprie ( aproximativ proprie ) experienta.am o prietena care a facut inot 3 ani si acum ma uit in sus la ea intr-adevar, a cam exagerat din moment ce eu am 1.68 dar incearca, si vei vedea
Pleaca la stadion si gaseste o bara subtire ridicate si sezi cel putin 15 minute asa nemiscat
dupa doua ori vei simti efectul vei creste cu vreo 3 cm!
Tanathoos, baietii au o perioada de maturizare mai la sfarsitul adolescentzei...crede-ma ...nu esti atat de mic...asta crezi uh...sunt de-o seama q uh ...si am 1.54 ...de mine c sa mai zici ...insa e o modalitate de a creste mai rapid: daca practici basket! Eu fac de un an si am crescut 10 cm. ...deci eram mult mai pitik...si sunt fata... e mai najpa... fethele si basket-ul... dar e un sport extraordinar...prima datha... eu m-am dus de gura parintzilor..."hai k o sa cresti ...bla bla bla" am mers ...si mi-a placut mult de toooot acuma... e mult mai bine belive-me!
Si eu sunt mic am 13 ani am aproape 1. 60 cei de la mine din clasa imi spun "sobolan" si ma simt groaznic... si acu cand va spun ma simt... nu prea agreez inatu ca nu stiu sa inot si nici bashetu sau handbalu... mai exista ceva pentru mine? ... daca aveti niste raspunsuri dati-mi si mie un mesaj pe mess... barbu_marian_gavana@yahoo.com pa
CRISTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII întreabă:
Crs întreabă:
AntonioAndrei1234 întreabă: