Pai oricum si prin plasa aia intra aer...nu stiu daca rezolvi ceva daca dai drumul la ventilator da incearca.Si ma gandesc ca acum esti singura acasa deci deschide toate usile macar sa se imprastie fumul ca sa nu ai o ceata imensa la tine in camera... daca parintii tai sunt fumatori atunci s'ar putea sa nu simta mirosul...adica eu fumam cateodata cu ei in casa(imi inchideam usa de la camera)si nu'si dadeau seama.Insa eu zic ca totusi cel mai bine ar fi sa deschizi geamul chiar daca intra tantari...rezolvi dupa aia cu o pastila de tantari sau ii tragi cu aspiratorul (eu asa fac)
Succes
Dupa mine e mai bine sa nu-l lasi sa intre in camera! De ce te expui la cancer? Ai posibilitatea sa faci lucruri mult mai frumoase dacat sa-ti innegresti plamanii si sa mori de tanara!
Ah, stai, acum am citit ca in 2 ore Eu zic sa deschizi plasa, n-o sa intre un roi de tantari acum, timpurile disperate cer masuri disperate... Insa ar fi bine ca pe viitor sa te gandesti si sa ai la indemana un deodorant de camera sau macar un spray de tantari, ca sa deschizi geamul. Sau as zice: "Nu mai fuma!" dar nu sunt eu in masura sa dau sfaturi din astea
ksm1485 întreabă: