Poţi să îi spui şi în cel mai frumos mod că nu îţi place de el, tot o să fie dezamăgit şi o să se supere.
Îi spui adevărul, nu încerca să îi dai de înţeles pentru că dacă te place o să se ambiţioneze şi mai tare şi o să încerce să se apropie mai mult de tine.
Ii multumesti pentru frumoasele sentimente pe care le are fata de tine dar tu nu te poti angaja la o relatie cu el, din cauza lipsei fluturasilor din stomac fata de el.
Nu prea poate exista prietenie între cineva care place și cineva care nu simte nimic fără suferință inutilă. Sfatul meu e să rupi prietenia și să îi spui direct că nu îți place. E spre binele lui.
Raspunsul clasic: apreciez interesul tau, dar cred ca e mai bine sa ramanem amici.
Îi zici: "Știu că mă placi, insa eu nu simt același lucru. Vreau sa fim doar prieteni."
Clasica poveste baiatul intra in cercul de prieteni al fetei si nu mai poate iesii de acolo
pai. nu ii poti spune din prima asta. fa-l sa inteleaga ca sunteti doar prieteni din cum vorbiti. evita-l putin. daca ii zici direct el o sa plece! garantez! o saptamana cel putin trebuie sa vorbesti cu el sa incerci sa ii arati asta indirect
1. Atunci cand iti da mesaje cu emoticoane (de obicei daca te place pune mai multi pupici), tu incearca sa-i raspunzi diferit, sa vada ca in discutia voastra pe tine nu te intereseaza mai mult decat e necesar.
2. Daca este mereu pe langa tine, incearca sa-i spui sa nu mai fie atat de insistent.
3. Ai putea chiar sa il intrebi despre un baiat mai simpatic (de care sa-ti placa tie cat de cat) si in orice caz, daca il cunoaste, l-ai putea intreba anumite chestii despre el, iar la urma foloseste expresia "hai ca doar cine e prietena ta cea mai bunaa?" (sa-i spui despre prietenia voastra si nimic mai mult)
anonim_4396 întreabă: