Daca ai depresie e foarte greu să te mai schimbi, tipul acesta de depresie cam durează toată viața în majoritatea cazurilor, fiindcă în spatele acestei depresii clinice coexista o tulburare serioasa de personalitate, cel mai probabil cauzata de conduita familiei cu care ai conviețuit de mic copil. Au nevoie de un psiholog nu de părerile noastre, ele nu te vor ajuta cu nimic.
Muncești cinstit și nu te inhaiți cu toți drogați și boschetari și aparatiști care bagă bani la pariuri sportive și își bat joc de viață lor și bani lor și familile lor nu intri în anturaje cu toți drogați nu te apuca de fumat că este la modă și vape șișha și alte rahaturi și prosti care îți distruge sănătate și viața dacă vezi ca uni sunt scandalgi și o arde pe băutură și de fumat orice rahat si prosti nu sta cu așa oamenii nu vei învățat nimic de la ei în viață și nu te vor ajuta cu nimic în viață te vor trage jos și vei deveni ca ei stai departe de așa oamenii eu când vad așa oamenii fug de ei îi evit peste tot unde îi văd nu stau de vorba măcar cu ei nici salut nimic pentrucă știu mai mult ca sigur ca nu are nimeni nimic de învățată de la așa oamenii 100000%%% tot ce poți sa înveți de la ei este sa devi acolist scandalagiu să te duci să-ți bați joc de bani tăi și munca ta prin cluburi și aparate și pariuri sportive să mergi c.u.r.v.e săte înhăiți cu tot felul de drogați și boschetari să devi agresiv sa furi sa dai Doamne ferește în capul cuiva nevinovat sai furi pâinea de la gura și munca la omul ăla care muncește cinstit pe bani ăia asta este tot ce poți sa înveți de la așa... altceva nu ai ce să înveți și nici nu are ce săte învețe ei așa le place să-și trăiască viață cu asta trăiesc și cu asta se hrănesc stai departe cât mai departe posibil de așa oamenii ma jur pe Dumnezeu ca nu te mint cu Absolut nimic sunt sincer cu Adevărat cu tine și îți spun doar Adevărul ai grija ce faci fratele meu și ce prieteni îți faci cu cine umbli
Corect, am zis sa mai zic si ceva bun in legatura cu mine
Ca tot ai raspuns la intrebarea mea, un sfat nu e binevenit? Vad ca esti nascut in 70', cu siguranta ai putea sa imi dai niste sfaturi utile.
Ai o varsta la care e cam greu sa te schimbi. Prieteni nu ai, iubita nu, lenes esti. Parintii nu te invata ce sa faci in viata? Sau nu ii bagi in seama?
Banuesc ca esti santos fizic si psihic!
Stai cu parintii, nu?
Exista un proverb (Nici munca fara paine, nici paine fara munca
Adica trebuie sa muncesti
Gaseste orice.La baieti e mai usor.Doar trebuie sa cauti.Iti va fi greu la inceput
Cand ai loc de munca stabil, cauti si o cazare undeva, mai departe de casa parinteasca!
E RUSINOS ca un tanar santos si in putere sa depinda de altii!
Cum dracu esti de 10 avand in vedere tot ce ai zis tu acolo? Ce naiba e in neregula cu unii din voi?
Nota 10 )
Și tu abia daca ești capabil sa respiri!
Ia spune pisy cine te întreține de duci așa viața?
Banca mama și tata?
Cum ar trebui sa fie o persoana ca sa fie de nota 10? Eu am terminat o facultate, am permis, nu fumez, nu beau, incerc sa fac bine peste tot in jurul meu. Traumele si momentele nasoale din viata mea m-au facut sa fiu asa, crezi ca daca sunt cum am descris mai sus nu sunt de nota 10? Care este logica? Un om care nu este de 10 eu consider ca este o persoana rea, care nu face nimic cu viata lui pentru ca isi doreste asta, si vrea mereu sponsori, eu asta consider.
Iarta-ma dar esti un baiat de nota 2, cu atatea "calificative".
Schimba-te si iti vei schimba norocoul!
Incepe prin a-ti lua de munca si vei vedea cum se schimba toate!
Cauta activitati, o ocupatie. Citeste macar, fa si lucruri care iti plac. Daca ai depresie mergi la doctor, daca nu ai depresie mergi totusi la psiholog, preot etc. Cauta o ocupatie,, socializeaza, fa orice dar ocupa ti timpul