Cum pot sa mi fac crush ul sa ma placa? el e englez dar nu vorbim, adica nu stau cu el pentru ca sunt noua in scoala si na.
" Ne sorbim din priviri" (adv zic , ne uitam unu la altul mereu cand ne vedem unu pe altul )
Help me :'((
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Na pai faza e ca gen ma mai striga si ma uit la el si el la mine , adica fra vreau sa ma bag in seama cu el dar dupa poate rad prietenii lui de mine sau gen nu stiu.
Are importanta cum vorbim, ca degeaba il numesti tu "crush" cand el nici nu te vede si nu are habar de existenta ta.
Din pacate, este bien sa astepti ca baiatul sa te observe si sa vina la tine, ca sa nu te faca de rusine refuzandu-te.
Chiar aici pe forum sunt o gramada de baieti care spun ca nu le plac pe fete, ca degeaba vine sa le faca avansuri, dar ca nu stie cum sa le spuna ca de fapt nu le plac si vor sa fie lastai in pace.
Sfatul meu ca mama, tecand prin viata si experimentand asta, este ca tu sa iti vezi de drum, sa-i zambetsi baiatului de fiecarea data cand va intalniti si sa speri ca te place si intr-o zi va veni sa-ti vorbeasca. Abia dupa aceea poti sa-l numesti crush, pana atunci, este doar un vis de-al tau.
Oh haide...pai gen dupa daca ii zambesc cand trec pe langa el poate isi da seama ca il.plac si faza e ca la ore ma mai striga si ma uit la el sau azi la sport gen imi zicea pe un ton d ala ok si frumos " quickly + numele meu" si tot asa si din toti aia fix el mi-a zis si m-am simtit asa ok ca gen m-a bagat intr-un fel in seama si asta a fost ca un fel de al 2lea inceput spre ceva prietenie ceva vorbit bla bla you know..si..vreau sa fac cumva sa ma bag cu el in seama dar la noi la scoala sunt si romani eu cu unca cativa baieti si e ceva gen " daca x sta cu romanii e prost, nu am ce vb cu el sau nu am dc sa fiu prieten cu el/ea" si as sta si eu cu el si prietenii lui dar imi e asa pentru ca nu prea stiu la perfectie engleza si anumite cuvinte si poate iese ceva prost.
Si vreau sa fac ceva care sa aduca la un dialog :p
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (18.191.70.28) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro