Na pai faza e ca gen ma mai striga si ma uit la el si el la mine , adica fra vreau sa ma bag in seama cu el dar dupa poate rad prietenii lui de mine sau gen nu stiu.
+ ca (,) crush este persoana pe care o placi ce legatura are ca vbm sau nu, eu vr sa stiu cum ma pot baga cu el in seama pentru ca imi place de el
Oh haide...pai gen dupa daca ii zambesc cand trec pe langa el poate isi da seama ca il.plac si faza e ca la ore ma mai striga si ma uit la el sau azi la sport gen imi zicea pe un ton d ala ok si frumos " quickly + numele meu" si tot asa si din toti aia fix el mi-a zis si m-am simtit asa ok ca gen m-a bagat intr-un fel in seama si asta a fost ca un fel de al 2lea inceput spre ceva prietenie ceva vorbit bla bla you know..si..vreau sa fac cumva sa ma bag cu el in seama dar la noi la scoala sunt si romani eu cu unca cativa baieti si e ceva gen " daca x sta cu romanii e prost, nu am ce vb cu el sau nu am dc sa fiu prieten cu el/ea" si as sta si eu cu el si prietenii lui dar imi e asa pentru ca nu prea stiu la perfectie engleza si anumite cuvinte si poate iese ceva prost.
Si vreau sa fac ceva care sa aduca la un dialog :p
Am scris foarte bine si daca nu intelegi nu e problema mea, salut