| 331 a întrebat:

Cum pot sa-mi fac sanii sa creasca in mai putin de o luna? Am 12 ani si m-am saturat sa mi se spuna ca am sanii mici, spre deosebire de prietenele mele. M-am saturat si sa mi se spuna sa astept sau ca nu ar trebui sa ma preocupe la varsta mea. Astept raspunsuri concrete. Am vazut pe multe forumuri persoane care se contrazic in privinta metodelor si as dori sa mentionati ce metode se potrivesc si dau roade multumitoare la varsta mea. Multumesc.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poti face nimic; nici daca o sa tragi de ei toata ziua, nu o sa creasca. Eu si acum, la 22 ani; nu am sanii mari si nu ma simt complexata. Pentru fizicul meu sunt perfecti si crede-ma ca tu ai abia 12 ani, sanii cresc pana pe la 20, asa ca nu ai de ce sa iti faci griji.
Tot ce poti sa faci este sa "ai grija de ei", de fermitatea lor, fa dusuri alternand apa rece cu cea calda (e bine si pentru circulatia sanguina), fa-ti masaje cu creme, fa exercitii pentru muschii sanilor.
Pana la urma nu ii mai lua in seama, cu cat vad ca te superi, cu atat o sa faca mai mult misto de tine, poti spune: am doar 12 ani, lasati-ma in pace. happy
Fruntea sus, pieptul inainte!

223 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am 10 ani si nu am deloc sani, credema.Toate fetele imi spun ca ele au si eu nu. M-am saturat. Dar am acut un ecsperiment. Pun ceva rece si ma dau cu gel de dus...totusi nu prea sunt mari dar incep sa creasca!

am mai multa incredere in mine acum!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar fi doua solutii : 1) iti lasi prietenul sa ii atinga 2) te dezvirginezi...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei eu am 12 ani anul trecut nu aveam deloc sani si mi-e miau crescut doar pentru ca m-amn ingrasat putin depinde foarte putin si de greutate adica de cat mananci nu pot sa spun ca sani cresc foarte repede ba din contra ei cresc foarte incet si nu prea iti dai seama dar lasa toti prieteni trebuie sa fie alaturi de tine daca sunt prieteni adevarati si sa te respecte sa te asculte cand ai o problema

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am 13 ani si aunt in aceeasi situatie ca a ta. Ma alina doar gandul ca peste un an doi voi avea ce mi-am dorit...NU te intrista...ai rabdare!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai tu linistita ca nu ramai fara sani! incearca sa faci flotari si sa nu porti sutien. altfel se lasa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Au dreptate trebuie sa mai astepti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu asteapta putin ca de abia ai 12 ani.depinde cum sunt hormonii si eu tot am 12 ani si tot sa simt complexata dar nu am ce face
asa ca nu cred ca este vreo posibilitate doar poate sa-ti pui silicooane doar ca asta nu aduce la bine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sti eu am 13 ani si nu i am prea maro pe easupra sunt si micuta sunt in clasa a 7a si mersi pentru sfaturi aveam nevoie pe deasupra sunt si cam slabuta dar incep sa ma ingras o colga de-a mea are 15 ani si e mai micuta ca mine mai slaba si are si sani cat ai mei un pic acolo o bobita si poarta sutien dar si mama a fost asa dar acum arata mai tanarade parca ar avea 27 de ani dar are 38

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Drraga 331happy in primul` rand ai doar 12 ani nu trebuie sa te superi acum sunt in crestere stiu ca este urat ca tu sa ai sani mici si colegele tale sani mari dar nu peste mult timp vei fi si u ca ele. eu am 13 ani si pot sa sp ca am uni ditre cei mai mari sani din cls:-> dar si ai mei la varstra ta nu erau prea mari si in plus e frumos sa ai sani mari dar uneori cand vb cu cineva ti se pare ca se uita doar la sani tau nu la tine mai ales cand este vb de un mascullaughing... dar ca sa nu te superi ca nu te ajut iti sp ceva ce am avuzit si euwinking...nu purta sutien o vreme si maieu pe dedesubt asa vor creste mai repede poate ca nu intr-o luna vor avea efect miraculor dar vor creste mai repedewinking te tzucat:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga mea pot sa ti spun ca te inteleg perfect.la varsta ta nu aveam deloc pe la 15 ani miau crescut foarte putin chiar mici de tot iar acum la 29 ii am exaCT CA SI ATINCI.sincer mama mea ma ignora cand o intrebam ce se intampla, imi spunea sa trag de ei si sa le fac masaj.mai bine ar fi sa te duca un familiar la medic pentru ca e pe baza hormonala(probabil)multa bafta.

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu tot am 12 ani la mine sinii au inceput sa creasca din cl 4 acum sunt clasa 7 si eu cred ca sinii mei unt inca mici der multi spun ca am sini mari dar eu stiu ca ei spun asa ca sa nu ma supere.
au tot vreau sini masi dar nu stiu ce sa fac. dar este un proverb "cu rabdarea treci si marea "dar eu cred ca pina in clasa a 8-9 o sa am sinii mari steapta si tu inca oleaca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Maia, 12 ani. toata lumea, sani mari, sani mici, dar cat de mari ori mici ar trebui sa fie la 12 ani?! 60, 70, 80cm?! depinde si de marimea toracelui, depinde daca esti slaba sau nu si alti factori.eu cu colegele mele ne mai masurammai multe dimensiuni:
de ex eu:inaltime sanului, 4 cm(se pune un liniar pepedicular sub san si se masoara inaltimea pan la sfarc)
-latimea sanului 7 cm
-latimea sanilor 25cm (paralelade la un capat al unui san la capatul opus al sanului celalalt)
distanta dintre sfarcuri 18, 5cm
-diametru mamelonului ci aurola mamelonara 2, 6cm
distanta de la san la buric 25cm.
ce parere aveti in comparatie cu voi? dati ex daca ati inteles masuratorile. ma fac de rusine sau nu?
acum un an si eu ma uitam la colege la care leo inceput sa le creasca, nici eu nu aveam nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt pe calsa a 8 a si toate de la mine din calsa au sani mari eu nu si am bucur

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rabdarea draga mea.si eu am 14 ani si nu prea am dar port sutien. te pupici:*

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uf. 12 ani este o varsta destul de frageda iubita gandeste`te mai bine cum va fi ca in 4 ani sa ai sanii ff mari. call meu! fi optimista nimeni nu poate zice nimic in acest moment!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am auzit ca daca te speli cu lapte pe sani cresc. Acum nu stiu daca este chiar adevarat acest lucru.

Pa:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! la fel am si eu 12 anisori si incu au inceput sa creasca dar nu prea se observa asea bine sa stii ca pe viitor pe la 14, 15 ani vor creste sora mea nu avea delor la 12 ani jum iar mai tarziu cand i i-a aparut menstruatia au inceput sa-i creasca foarte repede acum ea are 14 ani fara 2 luni si ii are mari! te inteleg si eu as vrea ca la 12 ani sa ii ai cat de cat marisori si sa pot sa te mandresti cu ei!crying laughing pop dolcik sa imi dai si mie id tau plz meee! {ofelia{{{{

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai, acelasi lucru il vreau si eu, si cred ca mai toate fetele care au scris aici, asa ca am cautat putin pe internet, si am aflat de tinctura si uleiul de marar.Se gasesc la plafar. Cauta si tu pe net.big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am 13 ani si nu ii am asa de mari si e mai bine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am 14 ani si ii am mikuti si nu cred ca ar trebui sa iti faci criji in privinta astawinking.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La nu mai 12 ani vrei sani lasa prietenele sa vorbeasca si spune-le, ca o sa ti creasca pentru ca esti destul de mica asa ca nu-ti dace griji.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mi se pare o problema astahappyabia ai 12 anistraight face eu am 14 si mie mi se intampla la felhappy si pe mine ma supara asta inainte. acum nu ii bag in seama si deja nu imi mai zic nimichappy o sa iti creasca.:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am 18 ani.sunt destul de mici dar faptul ca au o forma frumoasa, nu bate la ochi. Ai rabdare pana o sa ajungi la varsta mea poate o sa iti creasca laughing sanii mari nu sunt neaparat mai frumosi. Daca sunt mari si au forma de sosete sau ce stiu eu in sutien arata bine si cand le dai drumu sa ai buricu intre ele. nici asa nu e prea dragut laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt in aceeasi situatie ca tine.
Am 12 si sani ff mici de abia acum au inceput sa creasca si sunt in clasa a5a dar eu mai sunt si ff slaba si poate o fi vreun motiv.
Am o colega careia i-au ince[ut s aii creasca sanii de la sfarsitul clasei a 3a si acum ii are super mare si pot sa spun ca se da mare cu ei.
Insa de mine pot spune ca nu au zis nimic colegii ca sunt slaba mi-au mai zis dar de faza cu sanii niciodata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai dupa ce ai menstruatie o sa ti se dezvlode foarte mult! aa si am citit mai jos ca daca faci sport iti cresc sanii. ei bine NU e adevarat! DELOC! pentru ca daca faci sport o sa ti se dezvolte mai mult muschi mainilor si ai picioarelor iar ai pieptului NU[depinde si ce sport, dar la majoritatea asa se intampla.] si o sa ti se si lase in jos de la sport! toate sportivele renumite nu au sani deloc aproape. Trebuie sa mai astepti putin daca nu ai menstruatie, pentru ca dupa o sa ti se dezvolte, dar daca ai menstruatie si nu te-ai dezvoltat trebuie sa consulti un medic! cam atat! pupici si bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar trebuii sa te doara in 14 de prietenele tale nu poti forta sanii sa creasca sunt fete care au 16 ani si au sanii destul de mari

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am 14 ani si am sanii ff miki si nu imi fac probleme si tu la 12 iti faci ce chestie nu conteaza cum ai sanii sanatoasa sa fii vrei sa ajungi lua spitale si nu stii cum pa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai cresti