Nu poti face nimic; nici daca o sa tragi de ei toata ziua, nu o sa creasca. Eu si acum, la 22 ani; nu am sanii mari si nu ma simt complexata. Pentru fizicul meu sunt perfecti si crede-ma ca tu ai abia 12 ani, sanii cresc pana pe la 20, asa ca nu ai de ce sa iti faci griji.
Tot ce poti sa faci este sa "ai grija de ei", de fermitatea lor, fa dusuri alternand apa rece cu cea calda (e bine si pentru circulatia sanguina), fa-ti masaje cu creme, fa exercitii pentru muschii sanilor.
Pana la urma nu ii mai lua in seama, cu cat vad ca te superi, cu atat o sa faca mai mult misto de tine, poti spune: am doar 12 ani, lasati-ma in pace.
Fruntea sus, pieptul inainte!
Scumpo, tot ce trebuie sa faci u este sa ai rabdare.Acum esti inca micuta.Vei avea destul timp sa iti creasca sanii. Ei cresc si dupa varsta de 16-17 ani asa ca nu iti face griji.Trebuie sa te simti bine in corpul tau si sa nu iei in seama comentarile rautacioase ale prieteneler tale.
Capul sus si ai grija de tine
Buna! am si eu 12 ani mi imi cresc sani din clasa 1 eu imi doresc sa-i am mai mici ca colegele mele iar tu mai mari? sa stii ca mai timp si poate semeni cu cineva din familie poate mama ii are mici sau bunica etc. pa pa!
Nu vreau sa fiu rautacioasa dar am spus ca astept solutii nu raspunsuri gen "ai rabdare" sau "mai asteapta"
am auzit asta de zeci de ori
in orice caz, mersi pentru sustinere
Ce repede vor copii din ziua de azi sa se maturizeze, of auzi u nu i cresc sani la 12 ani, dar ai vrea sa ai si C in cupa)))
Incearca cu tinctura de marar merge ...eu am 16 ani si abia acum au inceput sa imi creask dar am un prieten de 3 ani si m-a placut si asa fara sani...nu iti mai face probleme... dar eu m-am km ingrasat dupa ce am luat tinctura de marar...sunt inca virgin... dar imi place cum ara acum...:*:*:*
331, Am la fel 12 ani si am postat pe acest blog mii de intrebari legaten de daca e bine sa port sutien la varsta asta, daca este bine sa... iau nu stiu ce bulin. Ei bine, fac sportde 7 luni (Voley)si deja ii am mai mari. GaaSESTE'TI si tu un sport
P. S SI DE MN FACEAU FETELE MIJTO
Dar cu incurajarile colegilor de pe TPU, am trecut peste/
Eu am 16 ani.si sanii destul de draguti, nu sunt mari dar au o forma frumoasa! tu ai doar 12 anisori si u trebuie sa ti faci probleme in plus. tu esti in crestere acum si daca o sa iei pastile sau altceva te poti imbolnavii! o sa ti creasca tie stai linistita! pana atunci incearca sutienul cu push-up, este super si te va face sa te simti bine! pupici si ai grija de tine!
Eu am luat siropul complet bust si mi-au crescut sanii in 60 zile de la 70b am ajuns la 85 b. L-am cumparat de aici www.completbust.blogspot.ro
Ce coincidenta si eu am tot 12 ani si mi se spune acelasi lucru. am si eu colege dezvoltate la scoala si as vrea sa ma numar printre ele, dar abia ca am si eu ce va in haine...am fost convinsa pana la urma ca singura cale este sa fac exrxiti fizice si iti recomand acelasi lucru(la mine e si nasol pentru ca sunt slaba). mult noroc
Ce coincidenta si eu am tot 12 ani si mi se spune acelasi lucru .am si eu colege dezvoltate la scoala si as vrea sa ma numar printre ele,dar abia ca am si eu ce va in haine...am fost convinsa pana la urma ca singura cale este sa fac exrxiti fizice si iti recomand acelasi lucru(la mine e si nasol pentru ca sunt slaba).mult noroc
Eu tot am sini mici si tot am 12 ani mie tot imi spun ca trebuie sa am rabdare sunt inca mica dar sunt multe solutii _ sa faci exercitii sa sari pe un loc pina nu obosesti sa maninci varza ...sunt mai multe tu incearcale pe acestea eu am incerca sa stii chiar functioneaza mult succes
Draga mea, te inteleg ca nu mai ai rabdare, presiunea pe care o pun asupra ta cei din jur este foarte mare... Ce nu inteleg eu este de ce te consumi la varsta asta? Stai putin, de-abia ai inceput maturizarea sexuala! Crezi ca e usor cu sani mari? Te inseli! Eu am fost in ambele ipostaze si crede-ma, e stresant ca orice barbat care sta de vorba cu tine sa se uite mai mult la sanii tai, si nu la tine:te simti ca o idioata fara creier, pe care altii o vor doar pentru "dotari". Stiu ca te simti in inferioritate, dar daca nu ai rabdare, nu rezolvi nimic. Daca, totusi, simti ca ai o problema, consulta un medic.De asemenea, imi permit sa-ti vand un pont:cei care astepta de la tine doar manifestari fizice, nu merita sa-i bagi in seama! Fii sigura pe tine, tu esti cea mai frumoasa! Numai la noi este moda "ugerelor"... uita-te la adevaratele staruri de film sau din muzica, din strainatate, si vei vedea ca se poarta naturalul!
Te inteleg problema e ca am 14 ani si tot 0 da bine inteles cui sa ii pese? si eu am primit tot gen asteapta esti mica da bine frate ca sunt eu mica si alea care au nu sunt si ele mici? sau ce pe mine nu m-a iubit dumnezeu aa? in fine e intrebarea ta si nu vreau sa intru peste tine cu dezamagirea mea voiam doar sa stii ca suntem doua si daca se gaseste totusi ceva salva-ti 2 pesroasen
Am si eu 12 ani si o prietena de-a mea poarta nr 14 ii are fff mari baiatul care imi placea s-a dus la ea ce pot face sa-mi ceasca repede intr-o luna maxim 2 pana cand se mai incalzeste putin va rog help
anonim_4396 întreabă:
misauratcuviata întreabă: