Găsești un dermatolog și investești mai mult în produsele pentru față. Lucrurile minore și pe cele pe care nu le poți schimba trebuie acceptate de tine. Trebuie să te accepți într-o măsură pentru ceea ce ești. Dacă faci asta vei emana încredere și vei deveni mai atractiv. Nu există perfecțiune, iar micile imperfecțiuni (care de fapt sunt diferențieri față de alții) te fac unic. Problema e în mare la nivel psihic. Acolo trebuie lucrat.
Cine te iubește, te acceptă cu tot cu defecte. Cine nu te iubește, nu te va accepta chiar dacă ai toate calitățile.
Apropie-te de Dumnezeu și atunci îți vei înțelege sensul! Trăind așa în gol nu vei face decât să ajungi la depresie și eventual la sinucidere.
Să nu crezi că cei care au tenul perfect și sunt extrem de frumoși sunt feriți de depresie.
ÎNCEARCĂ să fii tu și fă abstracție de părerea celorlalți. Oricum oamenii te judecă indiferent de situație.
Bună, prietene. frumusețea nu are un standard. Pentru cineva poți fi soarele de pe cer, pentru altcineva poți să însemni nimic. Privește-te în oglindă. Ești frumos! Acneea va dispărea. Semnele vor trece cu timpul. Ești înalt, ești potrivit în greutate, ești om și ca noi toți ai complexele tale.
De multe ori se întâmplă să ne placă de cineva care la rândul său place pe altcineva, dar asta nu spune nimic despre noi. Complimentele pot fi nenumărate, sau pot fi inexistente; de asemenea, asta nu spune nimic despre noi. Cine astăzi iți aduce aprecieri, mâine te poate face să te simți ultimul om, dacă îi dai puterea cuvântului. Cât timp te cunoști pe tine și te știi om bun, nu te gândi cum te reflecți în ochii celorlați, că fiecare te vede așa cum este el de fapt.
Revenind la partea cu felul în care arâți.
Doar bucură-te. Ascultă-mă, bucuria aduce frumusețe, la propriu. Am observat atâția oameni care când s-au scăpat de griji și stres parcă au înflorit și parcă privirea le sclipea. Știi ce zic? Cum să te sabotezi așa? Viața așteaptă să o trăiești cu fiecare zi. Cum să fii așa dur cu tine încât să te alimentezi cu tristețe? Sufletul tău iși pierde vitalitatea. Și dacă n-avem noi grijă de noi, cine să aibă? Elimină convingerile și încercă să găsești frumusețea trupului tău. Simte-te în siguranță și în deplină acceptare cu tine! Ascultă-te, fi propriul tau jurnal, găsește soluții și nu te afunda în gânduri distructive pentru că ele te fac să te vezi chiar urât, când nu ești așa. Și până la urmă de unde știi ca ești urât? Ca ai semne, riduri, acnee? Am văzut o gramada de oameni cu semne, acnee, riduri și altele și totuși incredibil de frumoși, ce te face sa crezi că nu ești unul dintre aceia?
Sunt fată. Și mi se fac complimente aproape zi de zi. Și totuși mă găndeam uneori atât de profund asupra vreo unui defect de-al corpului meu încât începeam să cred că sunt una din cele mai urâte fete și chiar să mă văd așa, și începeam să nu-mi mai permit să mă bucur, uneori comportându-mă urât și cu cei din jur. Dar simteam atât de mult nevoia de a continua să trăiesc fară aceste griji încât îmi goleam capul de toate părerile și înțelegeam că sunt doar gânduri distructive și că frumusețea este subiectivă.
Gândește-te la un om care crezi tu că e din cale afară de frumos. Gândește-te la o vedetă care se află mereu în centrul atenției și în lumina reflectoarelor. Iți garantez că până și aia a cazut cândva în "capcana" stimei de sine scăzută.
Cel mai important e să fii om liber.nu poți fi liber când te afli în capcana propriilor gânduri. Este nociv și este greu. Vindecă-te. Privește-te fară nici o judecată și înțelege că arta e abstractă, nu e comună și nu are stereotipuri. Începe să trăiești viața și să te vezi frumos, pentru că chiar ești. Ai răbdare, simte-te în armonie si acceptare si vei vedea cum Universul iti trimite cele mai potrivite oportunitati si cei mai faini oameni. Îmbrățișări!
Acceptă că poate dura. Nu e vreo magie să te simți din nou confortabil în pielea ta.
Hai să fim sinceri. Pentru ce contează aspectul? Sunt curioasă dacă zici altceva decât iubit(ă).
Acneea se rezolvă cu ajutorul unui dermatolog. Mergi la unul.
M-a ajutat mult dermatologul cu problema mea cu pielea, nu e vorba de acnee. Oricum, du-te la unul.
Nu există oameni perfecți, dar suntem perfectibili și asta nu inseamnă să te potrivești unui standard social, ci să ajungi la un nivel de iubire față de sine. Încearcă și un consilier psihologic sau un terapeut.
De altfel, cam asta e de făcut, să faci ceva, nu doar să vezi ceea ce tu consideri urât. Plus, frumusețea e în ochii privitorului.