Nu este ca si cum as avea experienăță in relații dar consider ca tu nu poți să faci mare lucru pentru ea. In general timpul vindeca chestiile de genul. Incearca sa iesi cu ea undeva, cum ar fi la un film, suc, etc. Poate ar fi bine sa ieșiți si cu alți băieți ca sa îi arați ca mai sunt tipi de treaba pe lume. Pe scurt cel mai bun lucru pe care il poți face este sa îți petreci timpul cu ea și să îi fii alaturi. (Totuși vezi sa o lași daca isi dorește sa mai fie singură câteodată).
Nu-l poate uita pentru ca-l iubeste foarte mult si nu are puterea sa accepte ca nu i se raspunde cu aceeasi dragoste.
Si pe mine ma uraste cineva dupa ce l-am ajutat cu o suma foarte mare de bani si acum nu mai vreau sa-l ajut.
Poftim de mai intelege ceva.
Trebuie sa-l scoata pe tip din ecuatie de vreme ce si-a gasit pe alta.
Nu poate sa il scoata din ecuatie, pentru ca il iubeste enorm! Mi-e frica sa nu intre intr-o depresie, deoarece plange incontinuu si spune ca vrea sa moara!
In cazul ăsta e vorba de o persoana foarte sensibila.
Of, of... ce ti-e si cu dragostea asta!
Si eu facusem odata obsesie pentru cineva.
Eu cred ca trebuie sa vorbesti cu ea.Nu e totul pierdut.
Discuta cu ea. Orice detaliu e important pentru a intelege situatia. Oare cat timp au fost impreuna? S-a daruit lui? De ce tocmai el din atatea miliarde de barbati?