Nu iti dau o explicatie iti dau un site.http://welcome.haipa.ro/......-de-a-mea/
Pe pagina de profil principala dai la change my skin apoi Make a profile skin apoi la Page Background pui ce poza vrei u ( sa nu fie mai mare de 1600 cu 900 personal ti-asi recomanda 1000X900), la position bifeaza bottom, attachment fixed dai nume la skin si-l salvezi apoi
cred ca asta vroiai
Am avut si eu problema asta si pe nimeni nu am auzit sa spuna adevarul pas cu pas:
1.intri pe profilul tau iar sub poza ta apar mai multe subtitluri( in partea stanga)
2.Modifica aspectul
3.in dreapta scrie : Aspecte create de mine.Creeaza un aspect nou
4.dai pe Creeaza un aspect nou
5.completezi doar prima sectiune (pagina globala) si anume
*alegi poza ( atenti nu trebuie sa fie prea mare sau prea mica)
*dai pe sageata albastra desub si astepti sa iti dea un V
*setezi culorile
*bifezi defilare,mijloc, in, in jos( anbele si in si in jos)astea`s importante.
* asigurate ca ai pus in nume
*dai Examinare ( butonul de jos stanga)
* vezi daca iti place
* daca e asa cum ti`l doresti te intorci si dai Salvare ( butnul de langa Examinare-dreapta)
~`*`~Sper ca te-am ajutat asta e cel mai important nu fundita ~`*`~
Dai la modifica aspectul ( sub poza ta de profil, pe prima pagina) si in dreapta sus scrie " aspecte creeate de mine/creeaza aspect pentru profil" si completezi pe acolo ca sa iti apara poza mare acum primesc fundita?
Dai la modifica aspectul ( sub poza ta de profil, pe prima pagina) si in dreapta sus scrie " aspecte creeate de mine/creeaza aspect pentru profil" si completezi pe acolo ca sa iti apara poza mare. fundita?
VampDiaries întreabă:
pretty34 întreabă: