| BlackBVB a întrebat:

Cum pot sa scap de dependenta de ciocolata?crying

14 răspunsuri:
| alymitu a răspuns:

Pui pe cineva sa ascunda toata ciocolata din casa. Si incerci sa faci altceva cu gura. Sa mananci altceva, sa mesteci guma etc. Succes si sper ca te-am ajutat happy!

| TheLordOfTheRings a răspuns:

Incerci sa mananci altceva cand iti vine pofta de ciocolata.

evenso
| evenso a răspuns:

Cu mare vointa!
Cand vreai sa-ti iei ceva de la tine, trebuie sa inlocuiesti cu altceva, respectiv, mananca un mar, biscuiti si motivatia este cel mai important.
Sa stii ca daca nu te lasi de aceasta dependenta poti avea probleme cu sanatate mai tarziu ( obezitate, diabet etc. )

Succes!

Răspuns utilizator avertizat
| AtateaConditii a răspuns:

Cred ca esti fat. Poi daca vrei cu adevarat sa scapi de ciocolata o faci dintr-o data, sau macar incerci treptat. Gandeste-te ca daca manci o bucatica de ciocolata o sa ajungi ca un porc si o sa rada lumea de tine si nu o sa mai ai prietena si nu o sa mai incapi in tramvai si o sa rupi cantarul. Gandeste-te negativ cand vine vorba de ciocolatahappy.

| ComatoseWine a răspuns:

NU scapa.Ciocolata e buna:X.Si mie imi place.

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns:

Inlocuieste cu fructe.

| Ciuuf a răspuns:

Deci fa asa, si sa stii ca vorbesc foarte serios, asta merge si la mine:
-Umezeste degetul aratator cu propria ta saliva dar nu prea tare
-Baga degetul in sare
-Si mananca sarea

Trece pofta de la oricewinking
Succes

| Albãstriţaxx a răspuns:

Incearca sa vezi partea rea a situatie tale : Ca de ex. te vei ingrasa, nimeni nu va mai vorbi cu tine, te vei imbolnavii, toti vor rade de tine, etc.

Asa...deci mai bine mananca un mar, un fruct, sau altceva. :

Deci, NU MAI MANCA CIOCOLATA! crying [Incearca, tot ce incerci, si mai ales daca te straduiesti, iti reuseste.]

Bafta... Funda? puppy dog eyes

| BlackBVB explică (pentru AtateaConditii):

Nu fat doar ca nu pot sa ma abtin si nu cred ca e sanatoasa in cantitati mari! nu pot sa suport gandul sa am ciocolata in casa...ca asa nu ma omor cu mancarea dar cand vine vorba ce ciocolata...

| Indestructible a răspuns:

Nu poți.

| Duucu a răspuns:

Cu varza.

| AlleSss a răspuns:

Heiii!
Pentru catva timp, roaga-ti mama sa nu-ti mai dea bani de buzunar ci sa-ti iei cu o zi inainte ceva de mancare. Asta ajuta.
Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te lasi si o inlocuiesti cu ceva mai sanatos scapi, o salata de fructe e mult mai buna, eventual razuiesti peste putina ciocolata.

Întrebări similare