Pai...trebuie sa bati pe cineva...la primul pas unu care comenteaza ii dai un mare pumn!
Buna idee,, tocmai este o persoana care ma inerveaza de tot
Si eu am problema asta, dar a inceput sa fie mai usor sa imi stapanessc, emotiile, nervi gandeste-te ca ai dreptate si ca nu ai de ce sa te enervezi sau gandeste-te ca poti fi calm si sa nu te enervezi pentru ca asta isi doresc cei care comenteaza sau care vor iti provoace nervi
Buna.Cand simti ca te enerveaza ceva/cineva iesi din incapere sau din situatia respectiva.Munceste fizic mult, iti va distrage atentia de la factorul de stres, cauta sa ai un program cat de cat normal, cu somn odihnitor noaptea.Gandeste-te ca sunt situatii cand nu poti detine controlul, lasa lucrurile sa curga de la sine.Un pshiholog sfatuia intr-o carte ca atunci cand simtim ca ne enervam si tinta nervilor e o persoana sa ne gandim la ea ca la un copil inocent care face si greseli-functioneaza asta...Numai bine si zile senine.
Daca esti in perioada adolescentei, e normal sa fii mai irascibila. Incearca sa fii mai nepasatoare, sa nu iti bati capul cu orice, sa nu te enervezi pentru orice maruntis, spune-ti ca nu conteaza chestia respetiva si nu merita sa iti strici tu buna dispozitie pentru altii si daca tot te enervezi stai singura cateva minute sa nu te descarci pe nimeni, si sa iti distragi atentia, uite-te pe facebook, asculta muzica, uita-te la ceva film, citeste ceva, du-te la cumparaturi, o plimbare stiu eu