| Stella a întrebat:

Cum pot sa slabesc cat mai repede si mai mult.:yawn va rog ajutati-ma dau fundasad

8 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Faci sport, nu mai mananci toate draciile...bei multa apabig grin
Eu am slabit 2-3 kg in 4-5 zile sh habar n-am ce s-a intamplat cu mine.

| Evaa a răspuns:

Nu e indicat sa slabesti rapid , nu e sanatos ! Fa sport, iar pentru o dieta consulta un nutritionist ! E bine sa fii si sub supravegherea unui medic daca e vorba de pierderea mai multor kilograme. Nu cauta "diete minune" sau pastile , au efecte adverse cu consecinte foarte grave.

| bebitzu a răspuns:

Nu stiu de ce ai vrea sa slabesti "cat mai rapid si mai mult" poate sa nu fie sanatos pentru organism, insa te pot ajuta cu un sfat. Am un prieten care (nu era gras oricum, dar avea niste pitici pe creier care ii spunea sa mai slabeasca) a incercat cu acea metoda care zice:sa nu mananci dupa ora 6 seara, si a mers, acum e multumit. Sper sa te ajute si pe tine, insa nu cred ca o sa fie prea rapida schimbarea

| T a răspuns:

Nu sari peste micul dejun, manaca exact atat cat iti trebuie la mesele principale, si inlocuieste gustarile cu fructe. Cand iti este foame, poti servi jumatate de mar sau un iaurt slab cu cereale integrale. Fa o ora de sport pe zi.Redu portia din farfurie. Fa multa miscare, 30-40 min. zilnic.Inlocuieste sucurile acidulate cu ceaiuri din plante sau sucuri, fara adaos de zahar.
Sper ca te-am ajutat!happy

| alexandrucr a răspuns:

Nu mai manca mult (paine, snacks, ciocolata si suc DELOC) si fa sport sau miscare 30 de min pe zi Bafta happy

| pintoiualin a răspuns:

Salut, mai intai cred ca ar trbuii sa consulti un medic sa vezi care este cauza kilogramelor in plus, apoi mergi la un nutritionist. El cred ca este in masura sa iti dea o dieta si sfaturi utile. In rest, fa mult sport.

| JusTyNna a răspuns:

Eu spre exemplu sunt slabuta si incerc sa ma ingras.Am observat ca daca faci multa miscare slabesti, ai grija ce, cum si de cate ori manaci, evita grasimile si fructele seara.

| JusTyNna a răspuns:

Fa multa miscare si evita mancarea grasa.Fructele seara ingrasa asa ca fa tot posibilul de a le ocolii.Succes!

Întrebări similare