| Angelswprr a întrebat:

Cum pot sa uit persoana iubita avand in vedere faptul ca inca o iubesc si am iubit-o timp de 1 an dar ea in tot acest timp iubea pe altii? Funda sad broken heart

Răspuns Câştigător
| FirstplaceXXX a răspuns:

Stii ce? te inteleg perfect. Sincer am auzit o replica la un film: Inima unei femei e ca un ocean plin de secrete''. Am ajuns sa dau 100% dreptate acestei afirmatii. Frate nu dispera. Stiu ca daca ai iubit-o vei plange si iti va fi greu dar asta e modul firesc in dragoste. Tre sa mai si suferi daca ai iubit cu adevarat. Nu incerca sa o uiti pentru ca te vei simti tu vinovat dupa. Incearca sa te impaci cu gandul ca desi ai iubit-o ea nu a facut-o si ca ea poate nu o sa mai gasesti dar vei gasi ceva mai bun.

2 răspunsuri:
| printesuca1999 a răspuns:

Din pacate in dragoste nu e asa usor, singurul mod de a o uita este sa iti vezi de viata ta sa incerci sa mergi mai departe pentru ca ai prietenii si familia alaturi, sa nu o mai bagi in seama ai sa vezi ca cu timpul o vei uita si vei gasi pe cineva care chiar te merita nu va fi usor niciodata nu e usor in dragoste...dar nu imposibil happy mult succes happy fundita? puppy dog eyes

| Nykwtza a răspuns:

Pai incearca sa comunici cu alte fete, sa iti sustragi cu ceva gindurile de la ea, de exemplu sa esi in oras cu prietenii sa te distrezi! Incearca sa-ti faci vreo prietena....sa vezi ca cu timpul ai so uiti si nici nu o sati aduci aminte cum a fost cu ea! Bafta!