Situatia e bizara de-a dreptul! ..Nici indiferenta ta nu-l va indeparta de tine daca el este convins de ceea ce spune.Asculta ce are de spus cu o singura conditie..intalnirea sa aiba loc intr-un loc public si in prezenta altei persoane. Daca poti inregistreaza tot ce spune si fi rezervata in dialog...lasa-l sa spuna tot ce are de spus.Anunta-l ca asta nu inseamna ca ai vreo obligatie fata de el si de misiunea lui. Daca accepta conditiile e ok, daca nu..nu,nu-l mai baga in seama!
Nu stiu ce sa cred, daca poate fi adevarat asa ceva sau doar ai chef de vorba ...
Oricum daca e asa cum spui atunci e foarte simplu, trebuie sa fi indiferenta, sa-i arati ca esti indiferenta la ceea ce zice el, ba chiar sa razi de el, si ai sa vezi totul se va schimba!
De aceea a devenit atat de insistent cu tine ca prima data te-ai aratat interesata de ce zicea el, si iata ce s-a intamplat.
Oricum nu trebuie sa te ascunzi de el ca e mai rau, arata-i ca nu te intereseaza, daca insista si e cazul cearta-l, tipa la el putin, mereu sa ai acest comportament, atunci va fi nevoit sa uite de tine!
As vrea eu sa fie doar o situatie ipotetica. Nici eu nu pot sa cred ca e real, insa chiar este (desi a ajuns sa nu ma mai mire nimic de la o vreme...). Am sa incerc si sa par indiferenta, fiindca adevarul este ca poate i-am dat si eu apa la moara ascultandu-i toate aberatiile de fiecare data.