Fa mult sport (alearga de dimineata) si incearca sa renunti la duciuri si mancaruri grase! Este total exclus fastfood-ul! Eu am slabit 3 kg in 3 zile : prima zi legume, a doua zi fructe si a treia zi legume si fructe si apa, nu ai voie sa cosumi sucuri fie cu acid sau fara daca zici ca vrei sa slabesti! Multa bafta! Funtita :3?
Spor( joggi,sala,fotbal, inot etc) fara cipsuri, saraturi, sucuri acidulate sau simple ( cum ar fi cola) fara ciocolata, fara prajeli ( cartofi ).si ai sa vezi rezultatele
In primul rand sport (fara sport nu ai nicio sansa). Incepe cu jogging, 4-5 km pe zi la inceput si apoi creste progresiv tot la 2 saptamani. Mananca echilibrat (multe legume, fructe, carne de curcan, pui si peste), consuma MINIM 2 litri de lichide pe zi (apa si ceai) si fa si exercitii fizice (abdomene, flotari, tractiuni etc). Organizeaza-ti in asa fel timpul incat 2 ore pe zi sa-ti fie dedicate acestui feat si stai departe de dulciuri si grasimi.
Te-ai indragostit de cineva? Intrebarea e...crezi ca merita? Faci cum vrei, dar eu zic ca nu.
Mult noroc!
Vreau sa slabesc pentru mine, sa zambesc un pic mai tare cand ma uit in oglinda
croissant întreabă: