| Sebygoon2007 a întrebat:

Cum poți ajunge faimos în trap adică să ai fani? știu ca trebuie să muncești mult dar cu ce să încep?

14 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cand ai voce frumoasa si stii sa canti foarte bine, ajungi sa fi cunoscut local, ca trapul este doar o muzica de gang, care azi este dar maine piere, nefiind un curent de muzica atat de mare si de indragit.

| Sebygoon2007 explică:

Bro eu am întrebat cum nu am spus să îmi scrii un roman, ți se pare ție ca trapperi din ro au voce eu am vb deja cu un producător și mi-a zis ca dacă am autotune nu i sa am nicio treaba dar eu vreau sa știu cum pot ajunge sa cant pe scene etc.

| Sebygoon2007 explică:

Dacă muncești mult și chiar îți dorești să ajungi asta ajungi crede-ma

| Sebygoon2007 explică:

Ok dacă Inna e vedetă / artistă Petre Ștefan mgk etc ăștia ce sunt și ăștia cum au ajuns vedete nu prin munca? La început Petre a stat cu Alberto grași Rava etc și de la aia a învățat multe despre muzică și vreau doar să știu cum pot să faci rost de manager și să cânți pe scenă

| Sebygoon2007 explică:

Vere e vina mea ca în 2024 se ascultă trap și se face trap pe mine nu mă interesează asta eu vreau doar să știu cum ajungi să cânți pe scenă? Trebuie să fii căutat sau?

| Sebygoon2007 explică:

Dar tu ai spus ca te cunoști cu muzica ce ai făcut de te cunoști ce ai produs unde i-a cântat sau mai bine zis ai cântat vreodată pe scenă

| Robert2526 a răspuns:

Trebuie sa faci asa:

-scrie versuri, nu conteaza cat de penibile, daca rimeaza e ok
-investitia de inceput, mergi la un studio sa inregistrezi
-pui pe Youtube ce canti

| Violleta2022 a răspuns (pentru Sebygoon2007):

Eu ti-am mai zis sa vorbesti cu un profesor de muzica, care sa te testeze intai, ca amicii aia care rad de tine, nu sunt producatori si nu investeste nimeni bani in tine.
daca erau producatori adevarati si te apreciau nu era nevoiesa te gandesti tu unde sa canti, ca-ti veneau ei cu contracte de scena si totul platit.
Dupa cum vezi, aiai care se dau drept proudcatori sunt niste smecheri care se mauza din cauza naivitatii tale.

| Sebygoon2007 explică (pentru Robert2526):

Păi da dar dacă este penibil nimeni nu o să te asculte și cu scene cum se face adică cum ajungi să cânți pe scenă

| Sebygoon2007 explică (pentru Violleta2022):

Caută ți atunci pe Instagram COMVN el e producători și lucrează cu Petre Ștefan Rava Albert Nbn berechet etc.

Nu ai nici o treaba tu cu producatorul ala, tu esti un copil mic de 15 ani, care nu are inca habar sa cante, nici macar voce nu ti-ai testat-o la un profesor de muzica, asa cum te tot trimit, fiindca iti este frica sa nu iti spuna adevarul in fata.

| Sebygoon2007 explică (pentru Violleta2022):

Ești proasta la trap nu îți trebuie voce dacă folosești autotune și cheia potrivită nu ia probleme dc te-aș crede pe tine când oameni care se ocupă cu asta au zis ca nu ițit trebuie voce

| vasileparnaie a răspuns:

Incepi sa ai beefuri pe Instagram frate. Dar eu zic sa incepi cu TPU prima data de antrenament

Tu esti cel prostut, ca-ti tot spun intruna s amergi s afii testat, si tu nu esti capabil nici atat lucru sa intelegi.
Bineinteles ca-ti trebuie voce, ca de aia care rag precum magarii fug toti, ori tu vrei sa ai persoane care te plac, nu care fug de tine.
Nu mai pleca urechea la smecherii care vor sa rada de tine!