Așa ca și curiozitate. Coșurile sunt cauzate de excesul de sebum al tenului. Îi poți dobândi prin dereglări hormonale(cel mai concret exemplu ar fi prin adolescență când corpul trece prin nenumărate schimbări ), o igienă deplorabilă sau o alimentație nesănătoasă. Devin mai mulți și din cauză că ai mai avut coșuri, le-ai stors și substanța din ele s-a împrăștiat pe fața ta.
Depinde mult de tenul fiecăruia. Un ten mai gras va produce mult mai mult subum, rezultând în șanse mai mari la acnee. Depinde mult și de genetica sau hormoni, ori chiar de starea emoțională.
Cum poate să iti placă? Eu mi-am facut breton diar ca-să nu se vadă urâtănile astea pana imi trec,
Verisoara mea de 13 ani a facut prostia să isi puna detergent manual combinat cu ulei si s-a uns pe fata cand am vazut-o era plină de acnee şi am cam certato, dar la ce naibi să mă astept la 13 ani ai ei?
Incearcă dacă vrei dar eu una aş sta departe de asa ceva
Înțeleg, da unera li se pot părea urâțenii, dar eu (am un ten imaculat) și mi-as dori mult acnee, din aceea densa și din care sa nu se mai vadă obrazul