O respecti, nu o minti, o asculti, o ajuti cand are nevoie, te porti frumos cu ea, ii vorbesti frumos, ai incredere in ea, ii faci din cand in cand cate o mica surpriza.
Prin comportamentul tau fata de acea persoana. VB frumos cu ea, esti sincer cu ea, nu o minti, o inviti la o plimbare. Mult succes!
Nu te crede cand ii spui, asa-i?
asa si trebuie, o fata trebuie sa simta acele gesturi, fapte ale dragostei tale.
fa-o sa se simta importanta!, ea daca te-ar neglija. tu ce-ai crede? ( k ii esti indiferent )
protejaz-o... s-a luat vreo unu de ea...nu o lasa singura "in gura lupului". apar-o
hmm.cadouri .asa daca e genul mai materialista.eh si daca-i asa.cumpara-i bluzita aia roz-bombon.pe care ati vazut-o amandoi pe cand va plimbati plictisiti prin mall.
spune-i ca o iubesti... uita-te fix in ochii ei, si.siii...spune-i."Te iubesc!"...
sper sa reusesti! .curaj
Prin atitudinea fata de ea, dar daca ea nu vrea sa vada "efortul tau" nu reusesti. Imagineaza-ti ca eu as incerca sa ma dau peste cap sa-i dovedesc Angelinei Jolie ca o iubesc, crezi ca as avea vreo sansa?
Depinde ce personalitate are acea persoana. Mie de exemplu nu imi place ca baietii sa imi faca daruri sau sa imi trimita sms-uri ca ma iubesc desi nu am stat fata in fata decat o data.
Incearca sa te apropii de ea fiind tu insuti. Daca sunteti apropiati, spune-i ce simti. Daca nu te crede... nu insista. Timpul le rezolva pe toate.
Esti alaturi de ea atunci cand are cea mai mare nevoi de sprijin, de ajutor, o respecti, ii spui intotdeauna adevarul. o faci sa se simta bine.
Poi in primul rand nu trebuie sa fi indiferent fata de ea, ci din contra sa ii arati ca iti pasa de ea si chiar sa ii marturisesti asta.sau ce crezi ca iti calci pe orgoliu? mai bine ii spui acum cat mai e timp. oamenii sunt imprevizibili si nu se stie niciodata ce se poate intampla.crede-ma.asa k pregateshte-te spiritual si ai grije sa n-o dai in barain speranta ca ti-am putut fi de ajutor. pup
Si ink ceva.doar faptele iti justifica iubirea fata de persoana respectiva. vorbele spuse in vant nu tzin. dar gandeshte-te.sigur o iubesti pe persoana respectiva? sau vrei doar sa obtzii ceva de la ea? ai grije sa nu confunzi lucurile.nu cred ca meritatzi nici unul sa va amagitzi.lucrurile simtite si totodata spuse q sinceritate nu au cum sa dea in bara ceea ce faci. daca o iubehsti pe persoana respectiva intr-adevar, arata-i asta. da vezi sa inteleaga faptele tale. poate apoi va crede ca iti bati joc de ea.succes.in speranta ca ti-am putut fi de ajutor.:*
Nu stiu fratele meu ca si eu ma chinui cu asa ceva si o iubesc pe pers resp numai ca de fata cu ea nu pot sa-mi arat dragostea
shadiersun întreabă: