| Daniela_Georgiana_1995 a întrebat:

Cum poti sa scapi de depresie?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

S-ar putea sa nu fie.chiar depresie.Sau mai bine zis s-ar putea sa nu fie inca nevoie de ajutor specializat.Ar trebui sa incerci sa iesi cu prietenii, sa socializezi, sa-ti gasesti o pasiune.Dar ar trebui sa le spui si parintilor tai. Sprijinul moral e foarte important si ei ar putea sa interpreteze gresit starea ta.

10 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Foarte greu, manca mai multe dulciuri ca sa creasca productia de dopamina in creier, fructe, legume, dulciuri sanatoase desigur

| Freya1 a răspuns:

Doar cu un psiholog avizat care sa depisteze intai daca este vorba de depresie.Pana atnci socializeaza, gasesteti o activitate, iesi la aer si vazi daca nu te simti mai bine

| danay72 a răspuns:

Imi pare rau ca ai astfel de stări. Nu esti singura care trece prin asa ceva. Cu ajutorul celor dragi poti reusi. Vorbește cu părinții tai si mergi la un psiholog. Nu e o rusine, ci un ajutor. Cand esti intr-o stare depresivă, încearcă și nu te izola, fa lucruri care iti plac si chiar încearcă și ajuta-i pe alții. Chiar dacă e greu concentreaza-te asupra lucrurilor bune din viata ta, pastreaza o atitudine pozitivă. O inima veselă înseninează fața.

| peperonies a răspuns:

Cine te-a diagnosticat cu depresie nu ti-a oferit si tratament?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi la psiholog. Daca nu esti o fire mai puternica, e greu sa treci singura peste asta.Ai nevoie bineinteles si de sprijinul apropiatilor.

| Daniela_Georgiana_1995 explică (pentru anonim_4396):

Nu as vrea sa spun parintilor ca sunt in depresie

| Daniela_Georgiana_1995 explică (pentru anonim_4396):

Sper ca voi trece peste, fara sa stie parintii mei sad

| anonim_4396 a răspuns (pentru Daniela_Georgiana_1995):

Succes

| anonim_4396 a răspuns (pentru Daniela_Georgiana_1995):

S-ar putea sa nu fie.chiar depresie.Sau mai bine zis s-ar putea sa nu fie inca nevoie de ajutor specializat.Ar trebui sa incerci sa iesi cu prietenii, sa socializezi, sa-ti gasesti o pasiune.Dar ar trebui sa le spui si parintilor tai. Sprijinul moral e foarte important si ei ar putea sa interpreteze gresit starea ta.

| NobodyCanSeeMe a răspuns:

Eu am de 3-4 ani.
Mergi la psiholog el iti da medicamente si le iei pana cand poti fi fericita fara ele :3

| SECRET33 a răspuns:

Încearcă sa mergi la psiholog

Întrebări similare