Daca vrei sa te faci VIP gratuit intra pe siteu asta www.imved.com si scrie acolo contul numele pass...etc daca nu sti ce si unde sa scrii dai unde scrie english si asteptzi 24 ore si o sa-ti vina SUCCES:*
Eu am un cont pe imvu si tot incerc sa ma fac vip cu www.imved.ro dar nu stiu ce are sper sa va ajute:X
Eu joc imvu de 3 ani si is fost vip ...vip pe faci ori cu bani real ori cu www.imved.com
Nu tb sa dai nici un ban pentru'ca iti dau iop site'ul www.imved.com dar vezi ca merge o zi da si o zi nop... sper sa iti fie de ajutor :D bye :-h
Eu ma fac Vip pe gratis. E o smecherie dar e foarte greu . Daca vrei pe ImVu ma cheama Guest_crisdaa si adresa mea de mess e belinda_foreverbaby
Pai intra pe www.imvuvipfree.com si dai la primul sait acolo si tia pare sa completezi alea eu sunt vip de 2 saptamani si e super
Buna! dau cont vip credeti-ma ca merge stiu sa fac vip pe gratis am 3 conturi vip si dau un cont... contul este xxxronix si parola este 123456789
Imi. dai funda te-nvat.Deci e o smecherie pe mafia ma fac vip( adica ma face o fata) ma rog chiar acum ma facea tare in 3 ore sunt V. I. P pentru o luna este foarte greu nu-ti pot explica dar adauga-ma in imvu la prieteni lolitza00
Daca vreti vip...eu is si vip si creator pe imvu...da nu mai joc id de mess uu.rock
Nu stiu nici eu exact, dar si eu am cont pe imvu mafia, si stiu ca trebuie sa ii trimiti un mesaj lu Don cu nu stiu ce cod si numele de la avatarul tau si intr-o saptamana ar trebui sa te faca vip. daca afli ce cod cauta'ma in imvu : ilegallkid
Pai eu as vrea sa am VIP dar in cateva luni se termina chesti asta ci VIP eu fac bani cu catelul iti da putin dar castigi banidori
Ioanna2012 întreabă: