anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum poti sa te faci vip in imvu? Eu am si cont pe imvu mafia dar nu reusesc sa ma fac si fip daca stie cineva sa imi zica si mie plz mersi mult

115 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Care e idu tau de mss si esti fata sau baiat asta a fost raspunsul mew ca nici to nu stiu cu sa ma fac vip

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca vrei sa te faci VIP gratuit intra pe siteu asta www.imved.com si scrie acolo contul numele pass...etc daca nu sti ce si unde sa scrii dai unde scrie english si asteptzi 24 ore si o sa-ti vina SUCCES:*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Intra pe www.imved.com

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E simplu.cine vrea sa afle sa ia id-ul meu si sa-mi spuna ca vrea sa-l fac vip sau sal invat sa se faca vip...id-ul e:GaByTzA4you07

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mahhh.nu va trebuie nici un card de credits si cred ca nici imvu mafias.
Eu m-am facut pe mine pe gratis si inca mai fac alte persoane iti trebuie o adresa de net pe care o stiu doar eu... daca te intereseaza numele meu pe imvu e flory1995.tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am un cont pe imvu si tot incerc sa ma fac vip cu www.imved.ro dar nu stiu ce are sper sa va ajute:X

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De fapt ii gratis pe un site vil dau eu si e chiar f simplu pui ceva pe acolo si aia e e ceva in genu id pass e-mail bagati id meu de mess im_shine (IMVU=shinecci)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tre sa dai bani 99 centi in alte state

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Imved.com dai pe english completezi send

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iti zic eu pe mess dai add la adyyy_theking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu trebuie nici sa dai bani nici nu trebuie sa stati 1 saptamana
e un site speciala! in 5 minute ai facut vip

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Degeaba ziceti ca nu merge cu IMVU Mafia, ei m`au facut VIP anul trecut + 3000 credite. nu stiti voi cum laughing...

p. s. 12 posts = sa comentezi pe acolo de 12 ori la 12 subiecte diferitewinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vreau si eu sa fiu VIP, dar cum... nu prea vreau sa platesc. exista vreo alta metoda? raised eyebrows

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu joc imvu de 3 ani si is fost vip ...vip pe faci ori cu bani real ori cu www.imved.com

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pe www.imved.com/en/

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna, am si eu cont p imvu st vip: Alysha483

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vreau si eu vip pe imvu dar IMVED nu ma mai lasa desi nuss vip daca e cineva dornik sa ma ajute plz add acovaci69@yahoo.com

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu tb sa dai nici un ban pentru'ca iti dau iop site'ul www.imved.com dar vezi ca merge o zi da si o zi nop... sper sa iti fie de ajutor :D bye :-h

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna. mi-am facut si eu cont p imvu dar nu stiu c trebuie sa fac...cr ma ajuta si p mine va rof frumos sm explice, mi s epare interesant jocul din cate am citit p internet.dk vr sa m ajute vreo fata sa lase id sau sa ras aiki.va rog eu multumec

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

***...cine sa stie ca si eu caut de te faci mafiot si apoi devi ce vrei pentru ca te lasa...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Intri pe Imved bagi datele necesare de la cont si pui numele tau cu Guest_ apoi scrii codul si dai pe Trimite apoi trebuie sa apara jos ceva cu verde daca nu apare mai incerci poate ai gresit ceva love struck sper ca te-a ajutat raspunsul meu

| BarbieBlank a răspuns:

Eu ma fac Vip pe gratis. E o smecherie dar e foarte greu tongue. Daca vrei pe ImVu ma cheama Guest_crisdaa si adresa mea de mess e belinda_foreverbaby wave

| xxxdayus1xxx a răspuns:

Pai intra pe www.imvuvipfree.com si dai la primul sait acolo si tia pare sa completezi alea eu sunt vip de 2 saptamani si e super

| xxxdayus1xxx a răspuns:

Buna! dau cont vip credeti-ma ca merge stiu sa fac vip pe gratis am 3 conturi vip si dau un cont... contul este xxxronix si parola este 123456789

| Pisiii_9816 a răspuns:

Poi dc nu te faci cu imved? straight face

| lolitza a răspuns:

Imi. dai funda te-nvat.Deci e o smecherie pe mafia ma fac vip( adica ma face o fata) ma rog chiar acum ma facea tare in 3 ore sunt V. I. P pentru o luna este foarte greu nu-ti pot explica crying dar adauga-ma in imvu la prieteni lolitza00

| Danutzzel a răspuns:

Http://freevipimvu.weebly.com/ vip +5000 cr reale Funda?

| FakeKid a răspuns:

Daca vreti vip...eu is si vip si creator pe imvu...da nu mai joc id de mess uu.rock

| brokencyde a răspuns:

Nu stiu nici eu exact, dar si eu am cont pe imvu mafia, si stiu ca trebuie sa ii trimiti un mesaj lu Don big grin cu nu stiu ce codstraight face si numele de la avatarul tau si intr-o saptamana ar trebui sa te faca vip. daca afli ce cod big grin cauta'ma in imvu : ilegallkid

| Deyutzaa a răspuns:

Pai eu as vrea sa am VIP dar in cateva luni se termina chesti asta ci VIP eu fac bani cu catelul iti da putin dar castigi banidoriwinking