anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum poti sa te faci vip in imvu? Eu am si cont pe imvu mafia dar nu reusesc sa ma fac si fip daca stie cineva sa imi zica si mie plz mersi mult

116 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu joc IMVU dar stiu de la o prietena ca cica trebuie sa dai bani...

| brokencyde a răspuns:

Nu stiu nici eu exact, dar si eu am cont pe imvu mafia, si stiu ca trebuie sa ii trimiti un mesaj lu Don big grin cu nu stiu ce codstraight face si numele de la avatarul tau si intr-o saptamana ar trebui sa te faca vip. daca afli ce cod big grin cauta'ma in imvu : ilegallkid

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Trebuie sa dai bani

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Jok si eu Imvu dar trebuie sa dai bani ca sa faci parte din Vip big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mda trebuie sa platesti cu carduin fiecare luna ca sa fi vip big grin

| bruneetaa a răspuns:

Am jucat si eop ImVuchatterboxSi stiu si com se face VipchatterboxAm avut cont VipwaitingDar acum nu mai joc ImVutongueTrbe sa`ty faci cont pe Imvu Mafias... Dupa bagi un cont care til da ei la facerea contului pe imvu mafias:dSi dupa astepti sa primesty un email:dUnde iti scrie ca intr-o saptamana saw chiar si mai potinbig grinesty Vip

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiuh

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu joc IMVU din octombrie, si pe mine m-a facut cineva vip, si stiu ca trebuie sa iti faci un card, si de pe ala sa platesti in fiecare luna, aaa, si apropo IMVU mafia nu te ajuta la nimic happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mda si eu joc imvu stiu cum sa va fac vip p toti gratis am coduri big grin...contactati-ma pe contul: XxXloloXxXcrystyXxX

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai am cont pe imvu. da nu mai joc de mult timp dar ai putea sa intrei pe mafia daca ai spus ca ai cont si sa trim un mesaj la ceva de pe acolo si intr-o saptamana te faci vip

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ma, eu am jucat imvu si l-am ster pentru ca am crezut ca e plictisitor si nu mai joaca nimeni cunoscut dar acum nu stiu cum sa-l mai descarc, ma puteti ajuta?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca ai salvari intra in toate deodata si dupa aceea scrie vip

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu si eu vteau sa ma fac vip na nu merge

| rppsmecherunr1 a răspuns:

Am citit cateva mesaje de ale voastre si nu trebuie sa ai bani sau sa platesti cu cardul sa fii vip pe IMVU :P e destul IMVU Mafia dragii mei :P joc si eu IMVU de anul trecut nu mai stiu de cand de prin decembris si m-am facut vip cu IMVU Mafia :P si am mai facut alte 3 persoane si inca mai fac vip-uri doar pe credite. Creditele le primesti odata cu vip-ul de la IMVU Mafia :P. Daca e careva interesat de VIP http://www.imvu.com/catalog/web_mypage.php?user=43462378 asta e Hp-ul meu si imi lasi un mesaj si eu cand am timp iti voi raspunde

| RoxanaAndreeaBianca a răspuns:

Nui cu cont trebuie sa ii trimiti lui don tokenul... adica verificarea emailului... dar trebuie sa ai 12 posturi si nu stiu ces alea

| rppsmecherunr1 a răspuns:

Mai invata si u tongue cauta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu stiu doar ca tr sa dai bani...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pe mine má facut un prieten vip cu imvu mafia fara banitongue

| BarbieBlank a răspuns:

Eu ma fac Vip pe gratis. E o smecherie dar e foarte greu tongue. Daca vrei pe ImVu ma cheama Guest_crisdaa si adresa mea de mess e belinda_foreverbaby wave

| ghfgjgjkgj a răspuns:

Voi ati invatati sa cititi macar?
Au un topic in mafia cum sa te faci LOL
http://imvumafia.hqforums.com/......t1517.html

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai oricine stie :)) doar cu www.imvu-mafia.com poti face.:)) adica nu chiar numai cu el :))

| imvu a răspuns:

Salut! O sa iti explic cum sa faci credit pe imvu! In primul rand trebuie sa intri in imvu dai la credit dai la earth credit si o sa iti dea 500 de credit in fiecare zii, dar baga id meu de mess:dinamicu992@yahoo.com si o sa iti dau un hack de credit, mult succes si baga id de mess! Bye Bye wave

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Care ma poate face si pe mine vip plz:**? contactati-ma daca ma puteti ajuta pe contul alexutadeiuta plz

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Frate care ma face si pe my vip? raman datorhappy

| AlexxxRo a răspuns:

Este destul de usor sa faci vip laughing! am facut destula lume si inca mai fac. >>My avatar name : AlexxxRo

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Trebuie neaparat sa dai abni 3 lei la inceput si 30 lei dupa aia si dureaza 7luni credma e o pacaleala

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asaaa bineee

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru a descarca imvu du-te pe net la free credits sh dai la aia cu facebook sh dai la status! primesti 500 de credite si poti si sa il deskarki! cei care vor credite sa ma contacteze lasandu-mi un mesaj pe imvu! numele meu este xXSexyPynkDeyaXx

| viper_6135 a răspuns:

Invata engleza si afi copacellaughinglaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Aaa, si apropo IMVU mafia nu te ajuta la nimic... nu e adervarat cu am cont vip pe imvu si m-am facut cu imvu mafia laughing dhoamnee ce raspunsuri cretine