Trebuie sa lupti din plin stiu cum ie dar asta ie luptam pentru noi trebuie sa fim tari viata merge inainte!
Sincer am cazut de multe ori dar trebuie sa luptam pentru noi viata mege inainte
Te uiti la un film mai nou de animatie gen... Happy Feet sau Rio sau eu mai stiu, unul dintre ele, sau asculti si canti (cat de tare poti - de preferabil singur(a), ca sa nu enervezi pe nimeni) melodia asta: http://www.youtube.com/watch?v=Q8Tiz6INF7I
Eu zic ca doar avandu-i pe cei dragi langa tine poti trece peste asa ceva.
Familia este cel mai de pret lucru al unui om si doar ea il poate face sa treaca peste lucrurile grele din viata.
Ca sa iesi din starea aceea trista trebuie sa te distragi de la ceea ce te face sa te simti asa si sa faci ceva ce iti place, nu singur, cu prietenii. in felul asta te mai distragi, insa o sa revina la loc. In cazul in care este grav trebuie sa vorbesti cu un psiholog, e chiar de ajutor! Am avut si eu o sedinta cu un psiholog si cand am iesit de acolo parca numai gandeam asa negativist, nu e greu sa discuti cu el, ceea ce e greu este sa mentii pe termen lung ceea ce ai reusit sa intelgi de acolo . Succes!
Eu mereu cand cad in melancolie ascult muzica si imi revin(nu de tot) dac intri in melancolie din cauza iubirii sti se spune ca e ca atunci cand calci pe cimentul umed chiar daca pleci urmele iti raman acolo dar trebuie sa luptam ca viata merge inainte
Yee întreabă: