| Anesiss a întrebat:

Cum poti trece peste depresie daca nu esti ajutat de nimeni?

Răspuns Câştigător
| Tweetymrrr a răspuns:

Eu generalizam. puţini sunt cei acre găsesc această ambiţie în momente de genul.

4 răspunsuri:
| Tweetymrrr a răspuns:

Cu greu. Cineva, un amic, un părinte, oricine ar trebui să te încurajeze şi să te ajute să treci peste. Singur. e foarte dificil pentru unii, poate chiar imposibil.

| mgtow a răspuns:

Suporti amarul si timpul se ocupa de depresie, chiar daca intarzie mai mult scapi, mai faci ceva ce iti place dar cat de mult incerci sa uiti tot iti aduci aminte si tot asa pana cand te obisnuiesti si nu-i dai importanta trecutului.

| ALeXsSaY a răspuns:

Sa stii ca faza cu psihologul, cu amicul, cu nu stiu cine naiba, e o tampenie! tu trebuie sa te ajuti pe tine pentru ca se stie ca in lumea asta nimanui nu ii mai pasa da altii, ci doar de el. Ar trebui sa incepi sa gandesti pozitiv, sa nu lasi tristetea sa te cuprinda, sa lasi deoparte sentimentele profunde si sa fi rece pentru ca nu rezolvi nimic daca esti trista, daca te lasi doborata. Sa stii ca in viata oamenii slabi sunt calcati in picioare, si stiu ca nimeni nu merita asta, deci nici tu. Sincer, nu ai nevoie de cineva sa te scoata din depresie pentru ca iti zice cuvinte frumoase dar tot atat de goale. Depresia nu o invingi prin cuvintele altuia, o invingi prin modul tau propriu de gandire, creeat de tine. Trebuie sa ai o reflectie obiectiva asupra lucrurilor, sa nu te implici sentimental, sa fii rece pentru ca asa nu are cum sa apara starea de tristete. Sa stii ca depresia este f periculoasa si grava si devine cronica, ba chiar poate da in tulburare maniaco-depresiva, apoi in psihoza. Trebuie sa iti revii si un mod la indemana este acela de a gandi pozitiv. Incearca sa te regasesti in ceva, desen, muzica, poezie etc. Incearca sa vezi partea frumoasa a vietii si crede-ma ca toti trecem prin episoade de depresie dar depinde numai de tine daca ai ambitie sa le treci. Depresia apare si daca nu ai incredere in tine, ii puii pe altii inainte si ramai la urma cu visul neimplinit, astfel aparand iar tristetea. Incearca sa nu te subevaluezi si sa nu pleci capul la vorbele urate ale celor din jur pentru ca pot fi spuse asa incat sa cazi,. dar gandeste-te la maine prin ce decizie iei azi! Bafta! P.S nu stiu daca am avut ordine in gandire si scuze daca am gresit cand am scris big grin

| ALeXsSaY a răspuns (pentru Tweetymrrr):

Nimic nu e imposibil daca vrei,, dar e greu intr-adevar, tine de psihicul si de emotiile fiecaruia, insa orice ar fi, trebuie ambitie happy

Întrebări similare