Pai nu stiu eu prefer mai mici ca mine dar nu cu mult sau la fel de mare
cred ca nu as iesi cu cineva cine ar fi mai inalt ca mine
Cred ca mandria de baiat e de vina
Ribbon
Eu prefer fetele scunde, dar nu exagerat.Peste 1,60m si sub 1, 80m ( pentru ca am 1, 76 si ar fi prea ciudat sa fie mult mai inalta ca mine )
Nu poti afla ce prefera baietii in general, pentru ca fiecare are propria opinie.Gusturile nu se discuta
Am cerut parerea unui baiat, indiferent de inaltimea lui, spre ce tip de fata inclina, mai inalta sau mai scunda.
Eu sincer prefer o fata mai mica, pentru ca fetele mai mici sunt mai dulci, parerea mea. Daca as iesi in oras cu o fata mai inalta decat mine o sa zica lumea ca este garda mea de corp nu iubita mea ))deci clar cele mici.Si ca fata, cred eu, este mai bine sa fii mai mica decat sa fii prajina, pentru ca gasesti baieti mai usor, ca una de 1, 80 m trebuie sa isi ia pe unu de minim 1, 90 ca sa poata si ea sa poarte tocuri
Nu e jignire, ti-ai spus punctul de vedere, si da, ai dreptate. Nu prea se cade in Romania sa iasa un tip cu o prietena mai mare decat el cu 5cm, se considera lucru amuzant, bataie de joc pe seama asta, etc. Eu oricum am gasit pe cineva "pe marimea mea", si sunt multumita. Aspir spre modelling, de ce nu?
DianaSerban întreabă: