'Cea mai buna prietena' e o expresie frumoasa doar ca... "E pacat de cuvintele scumpe spuse unor oameni ieftini". Nu toti iti sunt prieteni decat atunci cand au nevoie de ceva, iar acea prietena e o proasta daca a renuntat la tine pentru 'o incercare de a deveni mai populara'. Si ea a pierdut si tu!
Dupa ce ai o imagine calara a situatiei te gandesti cum sa actionezi. Te asiguri ca nu ai gresit cu nimic si incepi sa iti faci noi 'prietene' sau mai de-graba amice. Daca se intoarce la tine, sa nu o ierti imediat, las-o sa realizeze ca a gresit si daca vrei sa o ierti, iart-o, daca nu, nu.
Pai in primul rand imi dau seama ca acea asa zisa " prietena" nu imi era prietena. Imi fac prieteni noi comunic mai mult, oricum "popularele" alea se vor plictisi de ea si se va intoarce la tine
Acele populare s-au plictisit deja de ea. Si o ignora, dar ea nu-si da seama si mereu ramane in afara grupurilor. Si mereu se baga in seama cu cei "populari" iar aia o barfesc incontinu
Pai in primul rand imi dau seama ca acea asa zisa " prietena" nu imi era prietena. Imi fac prieteni noi