anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa aflu daca ochi mei sunt frumosi.Sunt de culoare albastra iar pe la mijlocul dungii albastra albastrul este putin mai deschis decat pe margini,daca m-ati inteles.Voi ce spuneti,sunt frumosi?Mie mi se par normali dar vreau si parerea voastra.

Răspuns Câştigător
| Lilia2621 a răspuns:

Ochii albastri sunt cei mai frumosi ochi din lume. Doar 10% din intreaga lume au ochi albastri, si inchipueti ce de norocos esti ca faci parte din aceste 10 % de oameni. Fii mandru ca ai ochi albastri. Eu tot am ochii albastri, si este cel mai frumos lucru ce il am, si ma madresc.
Apropo, daca esti tu cel din poza, esti simpatichappy

14 răspunsuri:
| BaybA a răspuns:

Aşa o aşezare a nuanţelor din ochi este foarte frumoasa, multe fete se pierd cu privirea in ochi de aşa fel pentru a putea observa mai de-aproape.

| JosephStalin a răspuns:

Nu prea stiu ce sa zic...Va multumesc foarte,sunteti foarte dragute si, da, eu sunt ala din poza(acum 3 luni big grin). Acuma parca ma simt ceva mai increzator in ochii mei.

| Nolkyz a răspuns:

De fapt cred că tu suferi de nebăgare în seamă si vrei să primeşti confirmarea de la alţii că ai ochii frumoşi. Nu ai mamă?

| HelloWorld a răspuns (pentru Nolkyz):

Good point!

| JosephStalin a răspuns (pentru Nolkyz):

rolling on the floor.Ce amuzant esti, si NU.Chestia este ca atunci cand vorbesc cu o fata si ma uit in ochii ei, vreau sa stiu daca ii place, si bineinteles ca la aceasta faza conteaza si ochii.Am pus intrebarea asta ca sa aflu daca ochii mei sunt frumosi ca sa fiu ceva mai increzator...

| Nolkyz a răspuns (pentru JosephStalin):

Bine... Hai să zicem doar că, după părerea mea, ochii albaştri sunt cei mai frumoşi. Nu-ţi zic mai mult că ţi se urcă la cap.

| JosephStalin a răspuns (pentru Nolkyz):

Ai impresia ca eu sunt de ieri laughing.Mi sa zis de multe ori ca am ochi frumosi(am vrut sa aud si alte pareri ca sa fiu sigur, si acum sunt.), ai impresia ca daca imi mai zice cineva vreodata asta, o sa mi se urce la cap.Mai viseaza...

Pana nu i zici ce vrea, nu te lasa. Baga vrajelile si scapa. laughing

| Nolkyz a răspuns (pentru HelloWorld):

Păi oricum am zis că sunt cei mai frumoşi pentru că şi eu îi am albaştri =)

laughing Nu mi plac oamenii care isi fac singuri complimente. Nu te ai simti mai binisor daca ai auzi de la altii, fara sa le cersesti cum face domnul de mai sus?batting eyelashes

| Nolkyz a răspuns (pentru HelloWorld):

Dar nu ştiu acum, treaba lui. Oricum degeaba ai ochi frumoşi dacă restul e de... Doamne ajută.

Exact.

| JosephStalin a răspuns:

Voi aveti vreun scop in viata asta in afara de a vorbi gura fara voi. Daca nu stiti la ce am vrut sa ma refer si vreti doar sa va baga-ti si voi un pic in seama,fie, dar sa stiti ca ce ziceti voi e fara rost. Oricum, treaba voastra...

| HelloWorld a răspuns (pentru JosephStalin):

1st: Probabil crezi ca scrii corect. Te informez eu: pari mai degraba un agramat.
2nd: Scopul meu in viata n-are nicio legatura cu ceea ce am scris mai sus.
3rd: Stiu exact ceea ce ai scris, dar fii mai explicit sa nu lasi loc de interpretari.
4th: N am nevoie sa ma bag in seama, nici n a fost cu intentie. Voiam sa vad doar care s limitele unui om care cerseste complimente.
5th: Daca e treaba noastra si spunem doar neadevaruri, de ce te impacientezi? Tu stii "adevarul" si e bun stiut.
Concluzie: Daca ai inteles ceva din ceea ce am zis, taci si inghite.
Pace si iubire.