| Static a întrebat:

Cum sa devin mai cool? Nu in sensul de smechera, ci o fata placuta de toata lumea si respectata. Sunt placuta, colegii mi-au spus ca sunt de treaba, insa... eu simt si vad ca ei doar spun dar nu fac. Ma trateaza ca si cum... as fi acolo doar pentru un moment. Vreau sa devin mai in centrul atentie, nu sa fiu doar eu in centrul atentiei. Sa ma mai asculte si pe mine mai mult lumea si sa ma bage in seama cand intreb ceva. Nu sa stea dupa aia sa-mi raspunda :/. Sa fiu o tipa de incredere, cea ce sunt doar ca colegi sa aiba incredere si sa ma respecte. Dati-mi idei ce sa fac pentru a ma schimba, a i-mi schimba personalitatea. Sa devin mai respectata ( o fata mai mult ca prietenoasa, deschisa, haioasa, draguta, sensibila si tare = cool big grin_ Va rogg fundita pentru raspunsul cel mai bunwinking.

12 răspunsuri:
| BurN a răspuns:

Pai ti-as spune ca trebuie sa fii tu insuti, dar iti voi zice cateva lucruri:
- Incearca sa-ti faci si noi prieteni, sa vada amici tai ca poti sa te integrezi.
-Fi amuzanta, vorbeste despre ce le plac lor.
-O venstimentatie nu prea strigatoare, mai gen rap normal.
Dar fi cum te simti tu mai bine, si te vei descurca!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As putea sune ca sunt si eu in aceeasi situatie si daca lumea te place te place asa cum esti, eu iti spun: nu incerca sa te schimbi pentru altii doar trebuie doar sa fii tu insati si lumea te va aprecia pentru ceea ce esti...nu dispera dupa atentie si daca altii te barfesc pe la spate lasa-i sa te barfeasca pentru ca esti atat de importanta incat ceilalti vorbesc doar despre tine! invidia asta!

| madalina00 a răspuns:

Fi u insuti! Sunt sigura ca te place f multa lume!

| Gabrielle16 a răspuns:

Pai in primul rand daca vrei sa te bage lumea in seama, sa se intereseze de tine, trebuie sa te interesezi si tu de ceilalti. Vorbeste cu toata lumea, fii calma, deschisa, respecta-i pe ceilalti.Fii tu insatiwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nasol

| ovidenko a răspuns (pentru BurN):

As avea o propunere pentru tine.
Dupa cum se poate observa cu usurinta, intre tineri si adolescenti, cei care ies in evidenta si in timp castiga respectul celor din jur sunt cei care raman consecventi unui stil de viata si care se bucura si intre profesori de un respect si consideratie, iar printre colegi, devin nume sonore, e mult mai bine asa, decat sa fii in centru atentiei cu o frizura noua 3 zile si apoi sa cazi in derizoriu, dezamagirea ar fi cu atat mai profunda, deci, nu te lasa influentata de fluctuatiile comportamentale ale gastii, vei castiga astfel mult mai mult.

| Spaidi a răspuns:

Sti chestiile astea cu ''fi tu insati si sunt sigur ca te vor placea toti din jurul tau'' sunt doar baliverne de la uni oameni care la o adica stau in coltul incaperi ne scotand nici un cuvant. Daca vrei sa te schimbi intr-adevar ia-ti masuri radicale scapand de uni dintre prieteni renunta la jocurile pe PC si rareste logarile pe facebook si mess si alte site-uri de socializare. porcariile alea sunt pentru pitipoance si cocalari (isi etaleaza hainele roz si botoxu iar cocalari ochelari de soare si telefonul facandusi singuri poza in oglinda) Ca sa devii cool trebuie sa platesti un pret destutl de mare. Acest pret se rezuma la pierderea unor lucruri destul de importante. TE LAS PE TINE SA ITI DAI SEAMA! happy fii calma mereu si zambeste aceste 2 lucruri sunt esentiale in viata si in adolescentahappy

| BuBuLiNa567 a răspuns:

Pai iti voi da cateva sugestii:
1) Incearca sa te bagi in toate discutiile colegilor
2) Zambeste mereu
3) poarta haine cat mai tipatoare
4) poartate ca si cum nu iti pasa de multe locruri
5) Nuti pierde rabdarea niciodata
6) Sa nu iti lipseasca ochelarii de soare mari
7) Ajuta loomea foarte dess, dar nu pentru orice
8) Fi cat mai,, lipicioasa'' de colegii si prietenii thai
9) Incearca sa fii prietena cu foarte multi baieti
10) Fi tu insuti si distreazate si traieste fiecare clipa!

| BuBuLiNa567 a răspuns:

Poi am sa-ti dau cateva sugestii:
1) Zambeste mereu
2) Poarta-te ca si cum nu-ti pasa de nimic
3) Fi tu insuti
4) Poarta haine cat mai tipatoare
5) Nuti pierde rabdarea usor
6) Ajuta mereu loomea
7) Implicate mai mult in discutiile care provin in clasa tha
8) Fi mereu in centrul atentiei. Prefate k nu esti multumita de nimic
9) Poarta okelari mari de soare
10) Distreazate si traieste fiecare clipa

| Ema_Albu_1993 a răspuns:

Buna aceeasi problema am avut si eu cu mai mult timp in urma si eu am intrebat pe TPU si am primit multe raspunsuri, iti spun ca in primul si in primul rand ca sa-i intereseze pe ceilanti de tine trebuie sa te arati in fata tuturor cu o tinuta finutza dar in acelasi timp trebuie sa asortezi hainele intr-un fel in care sa pari si haioasa dar si plina de viata, deci cu imbracamintea ti-am spus.Pe urma urmeaza comportamentul tau, cred ca esti o adolescenta care vrea sa fie observata si apreciata de cei din jur asa ca iti recomand sa te comporti cat mai "desteapta" adica, sa fii cateodata si cu zambetul pe buze dar si serioasa, totdeauna cand nu ai ce face nu trebuie sa pari ca te plictisesti ca asta le vei da de inteles ca esti indiferenta de cei din jur asa ca (virgula)cand nu ai ce face, ori te joci sau faci ceva pe telefon sau in sala de clasa in pauze desenezi sau scrii niste lucruri care daca le vor vedea ceilanti, sa vada lucruri smechere ca : XOXO, LOVE, Inimi trasnete, etc. In timpul liber cand ai in minte numai televizor sau calculator, incearca sa eviti acestea, incearca sa pari inteligenta adica te duci intr-un loc unde-i liniste si citeste o carte sau scrieti in jurnal sau creativa : dansezi canti dar nu in orice locuri.Dar si prin alimentatie arati ceva celor de langa tine. Vreau sa spun ca daca mananci chipsuri, pufuleti, covrigi sau alte alimente cu multe calorii le vei da de seama ca esti o fata care nu rezista si care nu se poate abtine la unele produse alimentare.Pt. a da o impresie buna trebuie sa mananci iaurturi, fructe, Lactate Sau altele care sunt sanatoase si care pot intretine o silueta de individiat. Sper ca te-am ajutat cu ceva, pup kiss

| Ralluka310 a răspuns:

Uite aici raspunsul:http://www.prieteni.ro/......0-273.html urmeaza toti pasii si vei vedea o diferenta :)

| Andreea_Andreea_1997_obGs a răspuns:

Totul tine de imbracaminte iti dau exemplu; un coc, blugi stransi, bluze cat mai stranse pe corp, si cel mai important cercei cat mai mari. Si sa fi mai smechera si mai modesta.