| frunzelesiiarba a întrebat:

Cum sa fac un baiat sa ma placa? sa ma dau pe langa el, sa-i vorbesc frumoss..sau sa fiu eu cea indiferenta si care se lasa cautata? faza e ca el stie ca il plac si am incercat pana acum sa-l fac sa ma placa vorbind cu el serios,frumos.dar el nu da niciun semn... zice ca vrea sa fie singur deocamdata si spera sa-l astept, insa ma place mult.ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| SpitalulDeGlumeti a răspuns:

Indiferenta, baga indiferenta la intervak si ai sa vezi daca chiar te place omu'

2 răspunsuri:
| Lumeaîn3D a răspuns:

Bună!
Părerea mea este că nu trebuie să-ţi baţi aşa tare capul. Prefăte că ieşti indiferentă, poate astfel o să-i stîrneşti interesul. Băieţii sunt mult mai atraşi de fetele mai reci, indiferente. Dacă vede că fugi după el de numai poţi, te poate considera uşuratică. Ţine minte, băieţii iubesc să lupte pentru a cuceri o fată. Mult Succes! happy

| BaiatulDePeTPU a răspuns (pentru Lumeaîn3D):

" Băieţii sunt mult mai atraşi de fetele mai reci, indiferente" asta s-o crezi tu. Daca o fata s-ar purta cu indiferenta fata de mine nici nu as mai saluta-o pe strada.Asta e problema cu voi, fetele: faceti pe fitoasele si apoi plangeti ca sunteti singure.