Daca nu te place nu ai ce face...
si din moment de va vedeti, comunicati rar sau whatever ..cauta pe altcinva :p
ASTA NU AI MENTIONAT in ***
app. de unde sti k nu te place? daca iti scrie POATE! te place...si eu scriu la 100 d fete si imi plac 2-3...ca sa nu ma plkt
ce iti scrie?
Pai...el i-a spus prietenului lui.
de fapt noi ne-am intilnit de 2 ori in decurs de 2 ani
el a aflat ca vb cu prietenul lui, poate si de asta i-a spus ca nu ma place, de fapt nu stiu n-am idee
Eu, odata, (acum 3 ani mai exact), vbeam cu o fata de la 220 km de mine (eram vara in vacanta prima oara),. dar mentionez faptul ca eram PARAREL cu fetele! si aia avea preten, si eu vb cu ea
(timp de 2 ani nu ne-am vzt niciodata!, doar 2min de craciun noaptea }- o stiam de la verisoaramea.
si in prezent mai vb cu ea (dar e situatia total schimbata :p ) la vara pot oricand sa am o relatie cu ea (anytime, anywere)
si u acum nu stiu ce sa faci.dar sigur NU e bine. acum ai o stare proasta, (probail) si dezorientata (nu stii ce sa faci)
-si ce sa faci? pur si simplu gasesti un baiat finut, pe placul tau (k sigur din astia iti plac, nu "badarani" :p ) si o sa vezi ce bine o sa-ti fie :p
Dar nu stiu, sunt sigura ca iar poate totul sa se repete...
U ai o problema, datorita experientei asteai neplacute...frica de necunoscut, de noutate...
Nu am invedere si daca iar o sa vreie sa ne intalnim, eu niciodata nu-i pot refuza, el atit de mult imi seamana ...si ne intelegem atit de bine, pacat ca CINEVA ne poate desparti
Cine e cineva? wtf cum sa-ti explic!
ti se pare asta pentru ca U NU AI MAI cunoscut pe nimeni! pun pariu k el vb acum cu in 4 fete,.
du-te si uh in lume si cauta
fix asa eram si eu acum 2 ani
Problema e in faptul ca noi nu traim intr-un oras aglomerat ci intr-un sat mai aproape de oras, totul s-a intimplat acum 2 ani cind am inceput ptima data sa ne intalnim s-au inceput fel de fel de glume pe seama noastra, si noi ne-am despartit odata din cauza asta si a 2-a oara, si a treia oare am vrut sa incercam tot asa ca nimeni sa nu stie, si ce sa spun...a treia oara nu a mai fost!
Pai sa inteleg k sunteti in acelasi loc, nu departe...eu kredeam k e distanta
pai nah...vina voasstra si pe de alta parte a LOR!
1.nu e treaba voastra ce zic altii. poate sa se dea lumea peste cap, si voi va vedeti de treaba
2. daca erau doar niste glume, cum zici u..chiar nu aveau importanta...
3.depninde din ce motive au fost facut si pe ce teme
4.aqma daca vezi k nu e posibil...ce ai vrea sa faci? ca nu prea mai ai ce
Eu nu stiu, eu sunt prea mindra si prea imi place sa o fac pe printesa, si nu vreau sa-i spun
problema e ca eu o fac pe printesa si nu sunt, dar lui ii plac fetele deja cum s-ar spune printese **
Oi fi u mai rasfatata si de aia
si el ce veata mai are?
ce chat am fqt aici )
Lilliac03 întreabă: